Rezultati pretrage

Pronađeno je ukupno 3 rezultata

O nama

Datum: 10.09.2015
Eho.online, portal za kulturu informacija i komunikacija

Svijet je vijest!
 
Život je fenomen golema raspona pojava i značajki, a sve, beziznimno, zavrijedjuje čovjekovu pozornost u ime harmonije širine i dubine spoznaja, u ime znanja i njegove primjene u vertikali čovjekova dostojanstva, širih obzorja, jačih stavova i većega utjecaja.

O svemu treba razmišljati, govoriti, pisati  i stvarati sve veću podlogu za što više zajedničkih spoznaja i srodnih stavova većega broja ljudi u suvremenosti.

A sve se može i treba naći u fokusu osobne i šire socijalne pozornosti, uz temeljnu istinu -  da je i najgori čovjek na svijetu koristan, jer služi kao loš primjer, a najbolji –kao uzor.

U volumenu promatranju života, čovjeka u životu, pojedinca i društva, budnom pažnjom, analitičkom osjetljivošću i ostvarenim spoznajama sa smislom znanja, razvijamo, stavovima i stilom, raspone  vrijednosti  i smisla e-portala  Eho.online, otvorenog za najširu suradnju i motrišta na fenomen života i dosega u vertikali kao jamstvu obilja i deja i znanja….…..

Datum: 27.02.2012
Tribina
Collegium Hergešić

Hvala Vam na suradnji,iskustvom,idejama,poznavanjem tema iz raspona područja koja su pokrivena sustavnom pozornošću.Veselimo se vašim tekstovima koji kontinuirano nadgradjuju i razvijaju vrijednosti portala EHO u nama i oko nas..

Redakcija:
E-mail: adulci10@gmail.com
Mob.: +385 91/ 91 92 800

Želite se oglasiti na e- portalu
http://www.eho.com.hr
Collegium Hergešić,promocija

Hrv Content New

Datum: 30.09.2011
HR
Developed by LELOO. All rights reserved.