Autor: admin
Datum objave: 14.03.2018
Share


Andrej Plenković gospodin par excellence

gestom i stilom,intelektualac punoga značenja toga pojma

Andrej Plenković  gospodin par excellence


Hrvatski Premijer je srećom gospodin  gestom i stilom,intelektualac punoga značenja toga pojma,mislilac koji postupno osmišlja i cjelovito spoznaje sve što je u fokusu Njegove pozornosti u ime očekivane kvalitetne akcije kojoj se ne može sporiti.


I svi koji nisu u stanju razumjeti tu osobitu dimenziju  ličnosti gospodina koji je,srećom, aktualni hrvatski  Premijer, ukazuju na svoje osobne inertnosti koje ih priječe da kontinuirano rade na sebi, da čitaju,da šire osobna obzorja, da se nadgradjuju da osvajaju razine u kojima će ispravno moći i tumačiti i zalagati se za sve programski  ponudjeno, pročitano i spoznati na kvalitetan konstruktivan način.


Prepozna li se tko  u tzv.oporbi nekim važnim Premijeroivim stavovima, lako se spoznaje da je moguće riječ o 'kampanjskim navikama'  i kolebljivim spoznajnim kapacitetima….


Delegacija RH u Argentini,kao da je malo marginalizirala da su u zemlji ne samo stare i brojne hrvatske dijaspore  nego su istodobno u domovini aktualnoga poglavara katoličke crkve, Pape Franje,što  je takodjer trebalo istaknuti u nizu stavova i oblika iskaza u toj velikoj  povijesnoj zemlji.


Može li se povjerovati da je kakvoća obrazovanja i volumeni znanja iz važnih područja koja koreliraju s javnim,osobito političkim djelovanjem  i očekivanim utjecajima, kolebljivija nego što aktualni trenutak 'nosi' i nego što mu je nužno.


U tom smislu je Premijer važan reprezentant zemlje i u samoj zemlji  i u inozemnim koordinatama.



I mogu li se očekivati programi sustavnoga održavanja rječnih korita, čišćenja od nakupina mulja i mnogih vrsta otpada, što i uzrokuje poplave nastalih plitkih korita rijeka, nakon samo nešto obilatijih kiša a osobito nakon ogromnih količina snijega koje su bile napadale minulih dana …


Riječni tokovi su zanemareni niz desetljeća,pa nije čudo suočavati se svakoga trena s opasnošću poplava.



A javna scena u ekspanziji inflacije riječi.


A djela?!

954
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.