Autor: ES
Datum objave: 27.06.2016
Share


Andrej Plenković

Prožimanje političke i diplomatske dimenzije u iskustvenosti javne scene, znači najprije sklad širine opsega i dubine poniranja u jezgru pitanja kojima se pripada

Vrijedne značajke ličnosti gospodina Andreja Plenkovića su najprije u Njegovu volumenu obrazovanja nadgradjenog obilatim iskustvom u politici i diplomaciji.


Prožimanje političke i diplomatske dimenzije u iskustvenosti javne scene, znači najprije sklad širine opsega i dubine poniranja u jezgru pitanja kojima se pripada, kao aktualnoga fokusa  ili strateškoga izbora u ime merituma za analitičke pristupe, minuciozne spoznaje, te uspješne, djelatne i pokretački moćne sinteze.


Takav unutarnji postupak u pristupu svakoj od javnih tema i pitanja iz društvene svakodnevice, za bilo koje od mogućih motrišta rasvjete i izgradnje stava je izraz i njegovanoga osobnoga metodičkoga izbora..


A stav s osobnom pouzdanom 'točkom statike' za vertikalu spoznaja glede očekivanoga odgovora ili ponude najkvalitetnijih rješenja za uspješan start u ime uzlaznih razvojnih kretanja i akomodiranih razvojnih radnih programa,je kapitalno velika vrijednost u portretu javne ličnosti kojom se malo tko na domaćoj političkoj sceni može dosljedno dičiti.

Iskustvena sprega politike i diplomacije pridonosi da se akciona brzina političke djelatnosti,svakodnevice,diplomatskim parametrima korektivno njeguje na strani najboljih objektivno mogućih pristupa u nastojanju optimalnih postiguća unutar zadanih koordinata 

djelovanja i utjecaja.


Suverena ovladalost 'diplomatskim alatima' uz pretpostavljenu diplomatsku predispoziciju i znanja,uvijek će konstruktivno biti u uspješnoj službi dinamične i često iznenadne političko-pragmatične svakodnevice.


Hitra misao i obuhvatna spoznaja vrijednosti svakoga pitanja iz fokusa pozornosti ,uz pažljivo biranu i usmjeravanu riječ, jasnu, logičnu i široko prostiruću u prostoru najšire javnosti, čini ličnost nad kojom se sve češće i sve jače zaustavlja pažnja najšire hrvatske javnosti.


I upravo svjedočimo fenomenu uz raspon vrlosti gospodina Andreja Plenkovića: od momenta odluke o svojoj kandidaturi za čelnika HDZa, Andrej Plenković je pobudio val široke potpore hrvatske javnosti, znatno šire i jače od tek stranačke pripadnosti……..sve je to osobitost na domaćoj javnoj političkoj sceni, još od vremena startne aklamativne nacionalne potpore povijesnom državotvornom programu prvoga hrvatskoga predsjednika gospodina Dr.Franje Tudjmana.



Andrej Plenković,photos

https://www.google.hr/search?q=Andrej+Plenković&client=opera&hs=L9b&sa=N&biw=1745&bih=856&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjY4ODE1sjNAhXB7hoKHRl7Dfo4ChCwBAgY

1975
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.