Autor: admin
Datum objave: 19.06.2020
Share


Andrej Plenković

U krizi se poznaju lideri

Andrej Plenković


U sve zgusnutijim predizbornim govorima i govorenjima, hrvatska javna scena pokazuje niz nezrelosti,  nedosljednosti,gotovo amaterski kratkovidih opcija iz izvora niza stranaka, većih i manjih, koje pretendiraju za saziv novoga Sabora, nakon izbora,5.srpnja,2020.


U višestruko složenoj ukupnoj situaciji ove suvremenosti, HDZ i njegov čelnik gospodin Andrej Plenković idu u kampanju s mottom ' U krizi se poznaju lideri'.


Smisao toga izbornoga slogana, ukupnim svojim iskustvom kao čelnik najveće stranke, kao predsjednik Vlade RH osobito u uvjetima najnovijih kriza europskih i svjetskih s odjekom i u Hrvatskoj,te kao predsjedavajući Vijećem EU,višeslojno afirmira sadržajem i stilom gospodin Andrej Plenković.


Svojim ukupnim djelovanjem,utjecajem i ugledom u javnosti, gospodin Andrej Plenković je ličnost bez premca i kao takav posve afirmira motto .' U krizi se poznaju lideri' nadahnjujući najozbiljniji,najzreliji i najetičniji profil hratskoga biračkoga tijela, da mu se obrati svojim glasom,5.srpnja,2020.na parlamentarnim izborima u RH

527
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.