Autor: Dr.sc.Slobodan Elezović
Datum objave: 21.09.2013
Share
Komentari:


Andrej Plenković

Intervju tjedna,urednica Radio postaje Zagreb,Jasmina Popović

U tradicionalnoj  subotnjoj emisiji urednice Radio postaje Zagreb,gospodje Jasmine Popović -.Intervju tjedna, posljenje kalenadrske ljetne subote,21.rujna, gostovao je  uvaženi hrvatski  Europarlamentarac, gospodin Andrej  Plenković, nedvojbeno najizbrušeniji hrvatski profesionalni diplomat, čija je aktivnost plodonosna, utemeljena na nizu vrlina gospodina Andreja Palnkovića, nužnih za djelovanje, a osobito uspješno djelovanje, u slojevitom i delikatnom području diplomacije.

 

U spektru potrebnih osobina usavršenih do razine vrlina, ističe se pronicljivost,hitra percepcija, ravnoteža dubine i širine obuhvata spoznaje u ime kvalitetne analitičke slike pojave kojom se diplomat bavi, a u korist ispravnoga i pravodobnog zaključka kao temelja akciji i pragmatičnom dnevno-operativnom učinkovitom djelovanju.

 

Gospodin Andrej Plenković posjeduje sve naznačene vrline i iskazuje ih dinamično osmišljenom primjenom u složenoj radnoj svakodnevici, kojom povezuje sve što je značajno i vrijedno u području javnog, političkoga života Republike Hrvatske, a pripada programu rada Europarlamentarca,  predstavnika  Republike Hrvatske, kao najmladje članice EU u Europskom parlamentu, njegovim radnim tijelima i povjerenstvima.

 

Njegovane leksičke kulture, izoštrene logičke podloge analitičkom mišljenju i slici jasnih zaključaka kao poticajnih motiva svakoj svojoj diplomatskoj akciji, gospodin Andrej Plenković pokazuje da je diplomat, u svojoj učinkovitoj djelatnosti uvijek u dragocjenoj prigodi izgladiti i ublažiti čestu hitrost, pa i brzopletost političkih pragmatika.

 

Diplomat mora zaobliti i zagladiti sve što dnevno-politčka pragma zaoštri ili našilji.

 

Diplomat, pravi vrsni, kakav je gospodin Andrej Plenković, je svojim pristupom djelovanju uvijek -  kao Haydnov akord u Skrjabinovoj skladbi.....

 

Manifestirao je tu dragocjenost svoje osobnosti u diplomatskoj aktivnosti i u sadržaju emisije Intervju tjedna, u programu Radio postaje Zagreb, 21.rujna, 2013...

 

 

Andrej Plenković - HDZ

http://radio.hrt.hr/prvi-program/ep/andrej-plenkovic-hdz/36068/  

Subotom u polusatnom "Intervju tjedna" o najaktualnijim i najzanimljivijim temama, događajima i vijestima govore zanimljivi i aktualni sugovornici iz svih sfera društvenog i političkog života.

1040
Kategorije: Društvo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.