Autor: admin
Datum objave: 07.02.2020
Share


Bušić: Predstavljam kontinuitet, mirnoću, kolegijalnost i inkluzivnost u HDZ-u

Ja nemam repova iza sebe, radila sam u NSK-u, imam svoju profesiju, u 30 godina u Hrvatskoj nemam niti jednu ljagu, aferu

Bušić: Predstavljam kontinuitet, mirnoću, kolegijalnost i inkluzivnost u HDZ-u

http://hr.n1info.com/Vijesti/a481555/Busic-Predstavljam-kontinuitet-mirnocu-kolegijalnost-i-inkluzivnost-u-HDZ-u.html


Zdravka Bušić dala je izjavu novinarima nakon prvog sastanka izbornog stožera Andreja Plenkovića. Danas je Ivan Anušić potvrdio da je četvrta kandidatkinja za potpredsjednicu HDZ-a na unutarstranačkim izborima - Zdravka Bušić.

Na pitanje je li prepoznatljiva među članovima HDZ-a, kazala je kako smatra da je poznata jer je u HDZ-u od 1989. godine.

"Mislim da sam prepoznatljiva među članovima jer sam u HDZu od 1989. godine. Učlanila sam se kada sam bila u Americi, u Hrvatsku sam došla 1990. i vodila sam ured predsjednika Tuđmana."

"Kasnije sam bila u Saboru, Vijeću Europe, sada sam u Ministarstvu vanjskih poslova. Ja predstavljam kontinuitet u HDZ-u, mirnoću, kolegijalnost i inkluzivnost," kazala je Bušić.

Novinari su htjeli znati hoće li biti prljave kampanje u predstojećim unutarstranačkim izborima u HDZ-u, kazala je sljedeće:

"Ja nemam repova iza sebe, radila sam u NSK-u, imam svoju profesiju, u 30 godina u Hrvatskoj nemam niti jednu ljagu, aferu."

"Uvijek se nađu oni koji povezuju stvari, kakve veze ima što sam ja sestra Zvonka Bušića, što je to krivo, što je tu loše. Ja sam član stranke i ponosna na to i ono što radim, čime mogu doprinijeti, nije me iznenadio poziv predsjednika stranke za kandidaturu. Treba težiti da ima više žena u politici", dodala je Bušić.

Zdravka Bušić kandidatkinja za potpredsjednicu HDZ-a

http://hr.n1info.com/Vijesti/a481543/Zdravka-Busic-kandidatkinja-za-potpredsjednicu-HDZ-a.html

Kao što je N1 najavio, Ivan Anušić je potvrdio da je četvrta kandidatkinja za potpredsjednicu HDZ-a na unutarstranačkim izborima - Zdravka Bušić.

Kako je jučer pisao N1, iz redova HDZ-a potvrđen je tim Andreja Plenkovića. Za zamjenika predsjednika stranke kandidirat će se Tomo Medved, a za potpredsjednike Oleg ButkovićIvan Anušić i Branko Bačić.

Također, voditelj stožera trebao bi biti Damir Krstičević, a predložit će se i da četvrta potpredsjednica bude žena, no nije poznato o kome se radi.

Danas je Branko Bačić rekao kako će tijekom današnjeg dana objaviti sve informacije koje se tiču izbornog stožera Andreja Plenkovića

244
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.