Autor: admin
Datum objave: 18.07.2016
Share


Crtica.....

Izbor gospodina Andreja Plenkovića za petoga predsjednika HDZ-a.........

Izbor gospodina  Andreja Plenkovića  za petoga predsjednika HDZ-a,17. srpnja,2016. restaurira uvjete reda u toj stranci, od vremena Njezina utemeljitelja Dr Franje Tudjmana.


Naime,izbor drugoga predsjednika se je, svojedobno, odvijao u zagrebačkoj Dvorani 'Lisinski' s dvojicom kandidata:  dr.Ivić Pašalić i dr.sc. Ivo Sanader. Uoči glasovanja je bila stigla i grupa članova stranke koji su naknadno došli samo za glasovanje i oni su,baš ta pristigla grupa, bili presudni za pobjedu  dr.c. Ive Sanadera, nad dr. Ivićem Pašalićem, koji je, kasnije, bio osnovao stranku Hrvatski blok ….


Nenadani odlazak dr.sc. Ive Sanadera  i 'predaja' čelništva stranke gospodji  Jadranki Kosor, navela je prvu predsjednicu HDZ-a, da na Saboru HDZ-a u dvorani zagrebačke Arene, dobije aklamativnu potporu, javnim izjašnjavanjem nazočnoga članstva u punoj dvorani Arene, što nije bilo predvidjeno statutarnim naznakama, ali se ipak zbilo….


Nakon debakla stranke na parlamentarnim izborima,bio je opet izbor predsjednika stranke, s kandidatima gospodjom Jadrankom Kosor i prof. dr.sc Milanom Kujundžićem,čijim je zamjenikom trebao biti prof.dr.sc Drago Prgomet... ….....u jednom momentu spoznaje da nije u visokokotirajućoj poziciji, gospodja Jadrnaka Kosor je bila napustila izborni postupak i možda time omogućila neka 'hitra' prestrojavanja u kojima je gospodin Karamarko 'iz sjene' uspio usmjeriti glasove u svoju korist i time minimalno 'nadvisiti' gospodina dr.sc. Kujundžića  i dr.sc.Prgometa, kao najbližih kandidata, brojem glasova, u tom izbornom postupku. Četvrti predsjednik je nenadano 'isplivao' iz večeri 'izbornih bujica' Centra Glubus, u kojemu su se održavali ti izbori….


Sada smo, nakon serije pojava nereda u izbornim pristupima i postupcima, izabrali petoga predsjednika, gospodina Andreja Plenkovića, kojemu bi i gospodin Dr. Franjo Tudjmam uputio svoj naklon……    

1237
Kategorije: Fenomeni
Developed by LELOO. All rights reserved.