Autor: admin
Datum objave: 02.11.2019
Share


Daragana Tripić ispraćena na večni počinak

KAD ČOVEK UMRE, NE TREBA MU NI LJUBAV NI UTEHA

Premijera - 30.10./Daragana Tripić ispraćena na večni počinak

https://www.youtube.com/watch?v=A86IHno1xlo


Dragana Tripić

https://www.poznati.info/dragana-tripic-biografija/

Dragana Tripić, novinarka je rođena 16.05.1961 godine. Popularnost je stekla kao novinarka lista “Kurir” u “Zvezdama Granda”. Pokazala se kao oštra i nemilosrdna prema takmičarima. Rođena je u Bosni i više od 20 godina živi u Beogradu. Kaže kako je se ljudi plaše i kako ima veliko srce. Nadimak joj je Maca. Samohrana je majka i ima ćerku. Trenutno radi kao novinar u dnevnom listu “Alo”. Čak je uspela da izazove toliki revolt među fanovima Aleksandre Bursać da su osnovali grupu na Fejsbuku koja nosi naziv “Zabraniti Dragani Tripić da bude novinar”. Da li zbog protesta gledalaca ili nekog drugog razloga ali od ove sezone se više ne nalazi u novinarskom žiriju “Zvezda Granda”.


photos

https://www.google.com/search?hs=84j&sxsrf=ACYBGNQGFO8hmQZ6facUxu_huAIw26bgeg:1572732310298&q=dragana+tripić+wiki&tbm=isch&source=univ&client=opera&sa=X&ved=2ahUKEwj8i7q1xMzlAhWwlIsKHbp-CsUQsAR6BAgJEAE&biw=1880&bih=934


"KAD ČOVEK UMRE, NE TREBA MU NI LJUBAV NI UTEHA" Dragana Tripić pred smrt na Fejsbuku objavljivala citate poznatih glumaca i psihologa

https://www.blic.rs/sudbine/kad-covek-umre-ne-treba-mu-ni-ljubav-ni-uteha-dragana-tripic-pred-smrt-na-fejsbuku/b3ky04y


- Mi smo i zaslužili da živimo u mraku, ja ne znam koji narod više pljuje sunce od nas, te sunce žarko, sunce krvavo, sunce kalaisano. Uz sunce psujemo još i Boga, lebac i majku. Čemu može da se nada narod kome su obične psovke sunce, Bog, lebac i majka – Bora Todorović


Čovek se voli dok je živ, jednom kad umre, niti mu treba ljubav niti reči utehe – Nebojša Glogovac


Osnovni pokazatelj kvaliteta rada na sebi je odnos prema ljudima: u kojoj meri smo postali trpeljiviji,velikodušnij,dobrodušniji,koliko živimo srcem a ne umom, koliko smo u stanju da oprostimo onome ko nas je uvredio, da prevazidjemo  požudu i gordost -

Ozdravljenje duše


Ruski parapsiholog Sergej Lazarev: Evo zašto ste nesrećni u životu i zašto vas bolesti napadaju!

https://stil.kurir.rs/lifestyle/101641/parapsiholog-sergej-lazarev


Ruski psiholog, filozof, iscelitelj i parapsiholog Sergej Nikolajevič Lazarev potpisuje jednu od najpopularnijih knjiga poslednjih godina pod nazivom "Dijagnoza - karma".


Naime, Lazarev veruje da bolest može da nastane kao posledica karme, koja se vratila da vas kazni za nešto što ste nekome učinili. Osnova njegovog rada jeste pouka da morate da razumete svoj spiritualni put ako želite odgovore na teška životna pitanja.


Zbog čega je jedna osoba srećna i puna energije, a druga bolesna i depresivna? Zašto je neko miljenik sudbine, a neko ne? Ili što bi naši stari rekli, zbog čega je život nekome majka, a nekome zla maćeha?


U čemu je zapravo tajna zdravlja i srećnog života?


Istražujući vezu između čovečijeg pogleda na svet i situacija u koje ga život stavlja, Lazarev je došao do mnoštva iznenađujućih otkrića, i veruje da u njima leži ključ zdravog i srećnog života:


1. Moguće je promeniti situaciju u kojoj se nalazite, ako promenite sebe. Prvo što treba da uradite jeste da odustanete od želje da kontrolišete situaciju. Ono što će vam doneti najviše dobra jeste da tu situaciju dobro razumete.


2. Lazarev priznaje da ranije nije razumeo zbog čega postoji nepisano pravilo da, na primer, kada se ruča, ne treba da se gleda televizija, čita knjiga i slično. Vremenom je shvatio da tokom jela informacije slobodno odlaze u nesvesno, pa sve o čemu tada razmišljate ili raspravljate odlazi direktno do duše i prlja je. A koliko ste se samo puta svađali za ručkom?


3. Svaka bolest podstiče razvoj agresije u duši.


4. Želite da vam dam savet kako da budete zdravi i živite dugo? Nikad se ne žalite nikome ni na šta. Ni sudbini, ni Bogu, ni o prošlosti, ni ljudima, ni o ljudima.

Svaka rečenica koju izgovorite o nekome može da bude potencijalni program za uništenje te osobe. Zato dobro pazite šta pričate. Što se tiče kukanja, zapamtite sledeće: Ćelija u telu ne može da se požali organu da joj nešto ne odgovara ili joj nije po volji. Ne može, jer bi to bila dezintegracija tela, a takva ćelija biva odbačena, jer se prepoznaje kao "bolesna".


5. U svakodnevnom životu često dozvoljavamo sebi da pričamo loše o ljudima, o sebi, o sudbini. Takva navika, verovali ili ne, neverovatno uništava - zube!


 6. Kad vas nečije ponašanje ili reakcija povredi, imajte u vidu da ste 99% vi tu osobu nesvesno prvi uvredili.


7. Uvek budite svesni da sve što vas okružuje može u trenutku da nestane - voljena osoba može da vas izda, ostavi, uvredi, umre. U tim trenucima osećaćete da ćete i sami umreti. Deo vas će možda zaista i umreti.


8. Bilo koji tretman koji ne uključuje i isceljenje duše neće vas isceliti u potpunosti.


9. Ako neko pokaže agresiju prema meni, to znači da i ja u sebi nosim sličan "program". Kad ga uklonim iz svoje duše, agresivni napad odmah prestaje. Bilo koja vrsta agresije nemoguća je ako i u sebi ne nosite nešto slično.


Sergey Lazarev | Susret sa čitaocima - isječak

https://www.youtube.com/watch?v=w3LT90id26s
303
Kategorije: Fenomeni
Developed by LELOO. All rights reserved.