Autor: redakcija
Datum objave: 12.11.2011
Share
Komentari:


Datum lako pamtimo:11.11.'11.

Polet hrvatske reprezentacije

Martinje u Istanbulu, datum ćemo lako pamtiti: 11.11.'11.

Hrvatska nogometna Reprezentacija koja je osvojila bodove, a prije svega ojačala u samoj sebi, i za sebe, načinom prezentacije taktike izbornika gospodina Slavena Bilića, koji je pokazao svoju moć nadahnuća svojih suradnika i stavom i stilom..

Biti pod vodstvom gospodina Bilića, znači najprije umjeti učiti, a i naučiti, te stasati za sve smjerove velikog nogometnog svijeta u životu i radu s velikim klubovima, a što se našim reprezentativcima već dogodilo, pa s osobnim uzletima u klubovima za koje igraju, moraju uvijek iznova razviti i pokazati žar u programu nastupa i načinu realizaije izbornikove globalne strategije i taktike, od susreta do susreta, od ige do igre, od utakmice do utakmice......

Kada shvate i disciplinirano usvoje izbornikove naputke, pa ih sprovode bez oscilacija i dvojbi u sebi, rezultat je uvijek dobar, čak i izvrstan.

Izbornik Slaven Bilić dobro poznaje svakoga od svojih igrača, zna mu pristupiti, zna ga motivirati, svakoga na njemu adekvatan način, u ime zajedničkog timskog duha u procesima potrebe manifestacije strateško-taktičnih principa i modela ostvarenja igre u svakoj utakmici.

I kada se dogodi da se igrači koherentno razgibaju, da se gotovo strasno „užare“, rezultat je uvijek dobar i igra dobija vrijednosti nogometnog dogadaja, gotovo umjetničkog nastupa na nogometnom stadionu, u izlučnoj utakmici državne nogometne Reprezentacije.

Nakon Turske, Reprezentacija bi trebala osjetiti sebe i shvatiti što je vodi k uspjehu, nedvojbenom uspjehu, uz jednog od najboljih trenera i izbornika medju najvećom gospodom u redovima nogometnih trenera i izbornika za Naciolanu vrstu, koje suvremena Europa ima.

Gospodin Slaven Bilić je opet dobio potvrdu ispravnosti svoje dosljednosti, načina pristupa kao stožerne vrijednosti u etapnom izgradjivanju odnsoa s igračima, a ostaje da i igrači, uvijek novim elanom, pristupe svojem angažmanu u bojama nacionalnoga hrvatskog dresa, pod „kupolom izbornikovih vizija“ i metodičkoga izbora za svaki nastup, što će, nadajmo se, sve pouzdanije biti, iz utakmice u utakmicu, a u ime uspjeha kojemu se uvijek svi s veseljem nadaju.
1005
Kategorije: Sportovi
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.