Autor: Dr.sc.Slobodan Elezović
Datum objave: 15.08.2013
Share
Komentari:


Eduardo da Silva

gospodin-sportaš


Hrvatski Brazilac,istaknuti nogometaš,cijenjeni član hrvatske nacionalne nogometne vrste, pokazao je u utakmici Hrvatske i Lichtensteina, u srijedu 14.kolovoza,2013. navečer,u Vaduzu, raskoši svojih poznatih talenata koji, u okrilju mudre glave voljenoga nogometaša, dobivaju smjerove potrebne afirmaciji strategije i taktike izbornika i očekivanja HNS-a 

 

Eduardo da Silva ima sve epitete gospodina - sportaša, ima sigurnu svijest o sebi i svojim osobitim darovima, svijest o sposobnosti hitre detekcije kvalitete svake situacije na terenu, i u okvirima opsega i volumena procjene situacije u kojoj je, te istodobne prosudbe odnosa s matičnim timom kao i uvida u kvalitetu trenutka protivničkoga tima, stvara podlogu odluci za akciju, koja najčešće rezultira zgoditkom tj.postignutim golom na utakmici.

 

Smisao za trenutak, hitra spoznaja i odluka za vrstu i izvedbene mogućnosti dobitne akcije, su osobitosti koje nose sve atribute dragocjenosti ličnosti i sposobnosti gospodina Eduarda da Silve.

 

Eduardo da Silva u ekipi, uvijek stvara poseban ugodjaj  prožet nadom u veću mogućnost uspjeha tj. dobitaka s uspješnim završnim rezultatom igre na nogmetnom stadionu.

 

Tom posebnom igraču, talentiranom i razvijenom, iskustvom snaženom, uzlazno  uspješnijem i sve pouzdanijem za najsloženije zadaće i najsmionija očekivanja, trebala bi biti kontinuirano i sustavno ukazivana pažnja i posebni uvjeti za njegov rad u ime razultata bez oscilacija tj u ime punoga zamaha svih njegovih sposobnosti, talenata i pragmatičnih rješenja kao izraza znanja i osmišljensoti sebe u svakom trenutku igre.

 

Eduardo da Silva je već stvorio impresivno mjesto u povijesti Hrvatske nogometne vrste i brojem zgoditaka koje je za Reprezentaciju postigao

 

Svaki nastup gospodina Eduarda da Silve je i svojevrsni blagdan nogometne igre,na  terenu na kojemu djeluje, ugradjujući u igru svoju plemenitu, otmjenu prirodu.

sportaša-nogometaša.

 


Photos, Eduardo…

http://www.google.hr/search?q=eduardo+da+silva&client=opera&hs=ve0&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=8CQOUubcF6qm4gT1jYGoDg&ved=0CFQQsAQ&biw=1024&bih=651


1317
Kategorije: Sportovi
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.