Autor: admin
Datum objave: 30.03.2013
Share
Komentari:


Filip Juričić

najveći zavodnik Larinog izbora

Filip Juričić

http://hr.wikipedia.org/wiki/Filip_Juričić

Filip Juričić najveći zavodnik 'Larinog izbora'

http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/filip-juricic-najveci-zavodnik-larinog-izbora-sve-je-ljubio-307557

http://www.24sata.hr/tagovi/filip-juricic-46755

Sve je ljubio

Iako tako izgleda, mislim da nisam baš takav zavodnik, kaže zagrebački glumac. Dodao je da ni sam ne zna kako se Dinko upleo u toliko ljubavnih priča

Piše: Ivana Carević

Dinko Bilić, kojeg glumi Filip Juričić (31), najveći je negativac, ali i najveći šarmer serije. U dvije sezone gotovo svi ženski likovi bili su “žrtve” njegovih zavodničkih čari.

 

- Iako tako izgleda, mislim da nisam baš takav zavodnik – kaže zagrebački glumac. Dodao je da ni sam ne zna kako se Dinko upleo u toliko ljubavnih priča te da je to splet okolnosti i scenarija. Od svih kolegica jedino s Marijom Tadić (32), koja mu je glumila prvu suprugu Lidiju, nije imao ljubavnih scena jer im je brak bio u komi dok je s ostalim glumicama redovito razmjenjivao nježnosti. Filip nastavlja kako mu nikad nije bio problem snimati ljubavne scene. Kako je objasnio, svim zadacima pristupa isto, odnosno onako kako scenarij zahtjeva od njega.

 

- Ljubiti se s nekim, potući ili ubiti na snimanju serije nakon nekog vremena dođe na isto pa tome ne pridajem posebnu pažnju - zaključio je Juričić.

Iz svake romanse moj lik pokušava izvući korist. Samo s Lejlom odnosno Janom Milić (31) Dinko je osjetio pravu privlačnost jer mu je ona bila jedina ljubav, smatra glumac. Unatoč tome, to ga nije spriječilo da nakon nje ljubuje s Marokankom Aishom koju glumi Ivona Kundert (25).

Žene mu trebaju samo da bi se okoristio

‘Dinko’ je na snimanjima ‘Larinog izbora’ ljubio i Lejlinu crnokosu sestru blizanku Daliju koju glumi Sanja Popović (26) te Esmu u čijoj ulozi gledamo Mirnu Medaković (27). Iz tih veza povukao se, kaže, jer nije bilo kemije kao s Lejlom. Osim toga, proračunati i hladnokrvni Dinko shvatio je da se ne može okoristiti pa nije imalo smisla nastaviti.

 

ŠTO TRAŽI I VOLI

Filip Juričić otkrio svoje ljubavne tajne

http://www.tportal.hr/showtime/estrada/236072/Filip-Jurcic-otkrio-svoje-ljubavne-tajne.html

Filip Juričić

http://www.tportal.hr/tema?keywords=Filip+Juri%C4%8Di%C4%87

Koja slavna faca ima najupečatljiviji razgolićeni torzo?

http://www.tportal.hr/showtime/estrada/210220/Koja-slavna-faca-ima-najupecatljiviji-razgoliceni-torzo.html

 

 

 

1113
Kategorije: Film
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.