Autor: admin
Datum objave: 18.12.2017
Share


FOI

Dan Fakulteta organizacije i informatike ponedjeljak 18. prosinca 2017. u 12,00 sati HNK Varaždin

FOI

https://www.foi.unizg.hr

ponedjeljak 18. prosinca 2017. u 12,00 sati 

Svečanost povodom Dana Fakulteta organizacije i informatike Varaždin

Velika scena

Dan Fakulteta organizacije i informatike

https://www.foi.unizg.hr/hr/novosti/dan-fakulteta-organizacije-i-informatike-2017

Povodom Dana Fakulteta organizacije i informatike, Sveučilišta u Zagrebu, 18. prosinca 2017. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Varaždinu održat će se Svečana sjednica.

Svečanom sjednicom Fakultet obilježava 55. godišnjicu postojanja i 43. godišnjicu od osnivanja Fakulteta, odnosno prerastanja nekadašnje Više ekonomske škole u Varaždinu u Fakultet organizacije i informatike.

Na Svečanoj sjednici bit će dodijeljene Dekanove nagrade i priznanja studentima, priznanja nastavnom i nenastavnom osoblju te zahvale zaslužnim pojedincima i školama.

Svečanom ugođaju pridonijet će i Akademski pjevački zbor djelatnika i studenata Fakulteta organizacije i informatike pod ravnanjem dirigentice Janje Knapić, prof.

FOI photos

https://www.google.hr/search?q=FOI+photos&client=opera&hs=UgT&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj8rc63yJLYAhVNK1AKHWxdDsMQsAQIJg&biw=1749&bih=850

FOI

https://www.foi.unizg.hr

Profesor emeritus Tihomir Hunjak dobitnik je Nagrade za životno djelo grada Varaždina

https://www.foi.unizg.hr/hr/novosti/profesor-emeritus-tihomir-hunjak-dobitnik-je-nagrade-za-zivotno-djelo-grada-varazdina

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća grada Varaždina održanoj u Hrvatskom narodnom kazalištu uručena su javna priznanja Grada Varaždina u 2017. godini zaslužnim pojedincima i ustanovama.

Tako je Nagradu za životno djelo - za doprinos razvoju znanosti i visokog obrazovanja u gradu Varaždinu te za dugogodišnji društveni angažman i doprinos dobrobiti grada Varaždina na različitim područjima, naročito u Domovinskom ratu i sportu dobio uvaženi profesor Fakulteta organizacije i informatike prof. emer. Tihomir Hunjak.

Čestitamo prof. Hunjak!

763
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.