Autor: admin
Datum objave: 24.08.2018
Share


Gospodin Andrej Plenković

osobita ličnost hrvatske političke scene, pažljivo i osmišljeno školovan,sustavno obrazovan i pragmatično razvijan za uspješne staze u diplomaciji i politici, za najosjetljivije podrućje javnoga djelovanja i stvaranja.

Gospodin Andrej Plenković je osobita ličnost hrvatske političke scene, pažljivo i osmišljeno školovan,sustavno obrazovan i pragmatično razvijan za uspješne staze u diplomaciji i politici, za najosjetljivije podrućje javnoga djelovanja i stvaranja.

Kao slavodobiti čalnik HDZ-a, 18.srpnja,2016., izabrani  5.predsjednik stranke,a ubrzo, nakon uspješnih parlamentarnih izbora i predsjednik Vlade RH, gospodin Andrej Plenković je i u regionalnim,lokalnim izborma 'zaplavio Hrvatsku', stvorivši temelje za razvitak, postupni i pouzdani, u dugoročnom motrištu, jamačne uzlaznosti suvremene hrvatske države.

S pogledom na Dr Franju Tudjmana, gospodin Andrej Plenković je shvatio vrijeme stranke HDZ, ali i širokoga pokreta HDZ, osobite Tudjmanove socijalno -- političke kreacije, koja je vremenom, nakon Tudjmana i rata, zamirala i gotovo nestala na štetu cijeloga suvremenog uspjšnijega uzleta RH.

Čini se da je suvremena politička javna scena RH, od mnogih u HDZ-u do ostalih stranaka, sklona ili kampanjskom radu i prigodnom djelovanju ili 'štreberskom' pristupanju temama kao aktualnim izazovima vremena.

Sve to spoznati i razlučivati, znači imati ne male probleme na svakodnevnoj unutarnjoj sceni, suočaavti se s njima i vještinom dobroga iskustva i znanja, ublažavati njihove 'nazubljenosti', 'nagrešpanosti', česte brzopletosti i štete koje su dugo vremena takvim prigodnim pristupanjima, nastajale u zemlji.

I  danas kada je znatan dio kadra  i HDZa i niza drugih stranačkih pripadnika, u zaslužeoj mirovini, prigoda je i njima, da polako, u mirnijejm ritmu, spoznaju vlastite  'hitnje' i pogrješke u brzinama  uz želje  za što bržim i trenutačno 'jačim efektima' u nekim aktivnostima i ugodjajima svakodnevice, koji su se kasnije pokazli štetnima

Gospodin Andrej Plenković je osmišljeno prilagodjenoga ritma i dinamike,razmjerno problemima koji su sustigli, kao poputbina ranijih etapa,ovo vrijeme i suvremenu Vladu RH.

To znači da bi gospodin Andrej Plenković, i kao čelnik stranke HDZ i kao možda pobornik i 'pokreta HDZ' osuvremenjenoga u korist što većega broja gradjana RH, i kao čelnik Vlade RH,  trebao pažljivo birati, u sprezi znanja i mudrosti, niz svojih savjetnika i suradnika, u ime onih prednosti za koje se ustrajno i ukusno zalaže,  s vizijom ukupnoga boljitka zemlje i uvjeta svakodnevnoga života.

1493
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.