Autor: admin
Datum objave: 29.07.2017
Share


Hrvatska je sa svim pobjedama osvojila zlato na svjetskom prvenstvu u Budimpešti 2017

HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA!

Hrvatska vaterpolska reprezentacija

https://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_vaterpolska_reprezentacija

Hrvatska je sa svim pobjedama osvojila zlato na svjetskom prvenstvu u Budimpešti 2017. Godine


HRVATSKA JE PRVAK SVIJETA! Ludnica u Budimpešti, zlato je naše nakon deset godina!

http://net.hr/sport/povijesni-dan-za-hrvatski-vaterpolo-zelimo-im-pomrsiti-racune-i-pred-10-tisuca-madara-osvojiti-zlato/

Hrvatski vaterpolisti su svjetski prvaci! Deset godina nakon prvog naslova, zlata iz Melbournea, Barakude su po drugi put na krovu svijeta! Ponovno su bili bolji od Mađara, u finalu SP-a u Budimpešti momčad Ivice Tucka slavila je sa 8:6 (0-4, 2-0, 2-2, 2-2).

http://net.hr/sport/malo-ih-je-ali-su-glasni-navijaci-dosli-podrzati-barakude-u-budimpesti/#1

Hrvatska vaterpolska reprezentacija  photos

https://www.google.hr/search?q=Hrvatska+vaterpolska+reprezentacija&client=opera&hs=pva&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi5y5n0qa_VAhXJPZoKHYtzA5wQsAQIYw&biw=1733&bih=834Predsjednik Vlade Andrej Plenković: Čestitam svjetskim prvacima!

https://vlada.gov.hr/vijesti/predsjednik-vlade-andrej-plenkovic-cestitam-svjetskim-prvacima/22168

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković, potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornoga uređenja Predrag Štromar te državna tajnica Središnjeg državnog ureda za šport Janica Kostelić podržali su večeras Hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju u finalu Svjetskog prvenstva u vaterpolu, koja je pobjedom nad Mađarskom osvojila naslov svjetskog prvaka.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković čestitao je igračima, izborniku i Hrvatskom vaterpolskom savezu. „Ovo je sjajan rezultat i još jedna potvrda da je hrvatski vaterpolo godinama u svjetskom vrhu. Nakon deset godina osvojili smo novo zlato“, istaknuo je.

Kazao je da Hrvatski vaterpolski savez ima potporu ne samo države nego i brojnih hrvatskih kompanija koje ga prate. „Vaterpolo je jedan od naših najtrofejnijih sportova, a ovakvi će rezultati i dalje privlačiti nove mlade igrače“, kazao je predsjednik Vlade.

Naglasio je da ne postoji kampanja koja može nadomjestiti ovakvu vrstu međunarodne promidžbe i popularizacije Hrvatske. 

„Ova je Vlada uz hrvatski šport“, poručio je predsjednik

Vlade.  


http://sportske.jutarnji.hr/sportmix/ostalo/najbolji-izbornik-svijeta-prepun-srece-i-ponosa-nakon-rapsodije-ostavili-smo-srce-u-bazenu-za-hrvatsku-rekli-smo-da-idemo-po-zlato-i-uzeli-smo-ga/6416084/

2091
Kategorije: Sportovi
Developed by LELOO. All rights reserved.