Autor: admin
Datum objave: 13.12.2017
Share


I novi Statut stranke HDZ će afirmirati uvjete novoga vala za novo doba

Gospodinu Andreju Plenkoviću se mora s uvažavanjem cijeniti strpljenje,pažnja i postupnost spram svih i svega u svakodnevici

Kada je senzacionalnom brzinom,18.srpnja,2016.HDZ dobio svojega petoga čelnika, predsjednika Andreja Plenkovića, koji je odmah nakon izbora čelnikom najveće političke stranke u RH krenuo u pripremu parlamentarnih izbora i relativnom većinom u sastavu Sabora RH omogućio i izvršnu vlast tj. Vladu RH, svjedočili smo procesu 'intenzivnoga liječenja' HDZ-a, nakon depresije i beznadja koje je bilo zahvatilo javnu političku scenu tada. Možda se danas, retrospektivno, može sve spominjati kao fenomen  'sinkope' u HDZu osobito u 'struji' staroga, 'korozijom' zahvaćenoga, kadra koji je metafiziciran i priječi svaki od putova egzaktno potrebnoga napretka na svježim temeljima poimanja te stranke danas, u ime njezine kvalitetne budućnosti.

Uzme li se u obzir broj novoupisanh članova HDZ-a, od 18. srpnja,2016 do danas,pitanje je da li su ti novi članovi, kao snaga podobna za transfuziju i ritmove 'infuzije' temeljnoga tkiva stranke, konstruktivno aktivirani.

Predsjednik stranke HDZ i Vlade RH gospodin Andrej Plenković djeluje osmišljeno i promišljenim ritmom, izbjegavajući sve što je blisko brzopletosti,žurnim i najčešće nepotpunim rješenjima.

A hrvatska javna scena,željna,a dugo i navikavana,na senzacije po bilo koju i kakvu (da se ne kaže i  koliku..?!) cijenu ,misli da je svaki učinjen korak prinos dinamici i aktivnostima, bez obzira na kakvoću i eventulnu poželjnu dugoročnost učinaka.

Gospodin predsjednik Andrej Plenković njeguje ritmove postupnosti da bi jamačno stvorio novu široku temeljnicu kao uporište za novu vertikalu i stranke HDZ i Vlade RH

Sve što je u stranci zahvaćeno korozijom,treba repozicionirati u duhu opsega i volumena korozije, da bi svježe snage' transfutije i infuzija' mogle biti  učinkovite za stranku budućnosti i nove kvalitetno mjerljive programske strateško -taktičke platforme..

I novi Statut stranke HDZ će afirmirati uvjete novoga vala za novo doba domaće i svjetske političke scene sa sve većim značajkama 'arene' ……

Gospodinu Andreju Plenkoviću se mora s uvažavanjem cijeniti strpljenje,pažnja i  postupnost spram  svih i svega u svakodnevici.

A osjećati vrijeme za akciju,stvarati listu prioriteta i afirmacije plansko-programskih vrijednosti je prinos i stranci HDZ i Vladi RH u njezinu vrlo sloeženom razdoblju mandata,koji neke 'korodirale struje' u stranci  ne mogu ni percipiratii niti se konstruktivno odnositi.

Novi Statut uz nove snage, su jamstvom novih uzlaza……koje predsjednik Andrej Plenković s najbližim suradnicima i vodstvom Stranke sustavno osigurava.      

A složena vremena i situacije nalažu potrebu strpljivoga i obuhvatnog analitičkoga motrišta kao podlogu uspješnih akcija, kao vrsta zahvata.

2010
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.