Autor: admin
Datum objave: 11.09.2013
Share
Komentari:


Igor Emkić

Moj jesenski program

Gospodin Igor Emkić,

 

Moj jesenski program, za sada, je slijedeci:

 

13.9 nastup na Fight For Glory eventu u Banja Luci,

 

04.10 nastup na FFC 08 eventu u Sarajevu,

 

19.10 nastup na World Combat Games u St.Petersburg Rusija.

 

 

13.9 nastup na Fight For Glory eventu u Banja Luci

http://www.sportlive.ba/index.php/ostalo/item/11465-u-banjaluci-borilački-event-fight-for-glory

 

U Banjaluci borilački event "Fight For Glory"

 

Sve borbe na "Fight For Glory":

 

Denis Marjanović(BiH) - Marko Aschenbreenner (Njemačka),

 

Igor Emkić (BiH) - Luka Žeželić (Hrvatska),

 

Zoran Majkić (Hrvatska) - Kovacs Atilla (Mađarska),

 

Alija Tucak (BiH) - Mladen Kujundžić (Hrvatska),

 

Bojan Džepina (Srbija) - Ognjen Topalović (Hrvatska),

 

Marinko Matičić (BiH) - Albin Fajković (BiH),

 

Rasim Bašic (BiH) - Aleksandar Nježić (BiH).

 

Igor Emkić je za Fight Site :

 

 

Emir Spahić,

Mladi bosansko-hercegovački borac Igor Emkić u posljednje vrijeme sve više privlači pažnju regionalne borilačke scene. Nakon što se proslavio sjajnim nokautom nad Ivanom Stanićem na FFC-u 5 u Osijeku, ali i istom mjerom nokautiran već na sljedećem FFC eventu u Poreču, Emkića čekuja dva veoma važna nastupa ….

 

Prvi nastup je na "Fight For Glory" u Banja Luci 13. rujna protiv OFC-ovog borca Luke Žeželića, a već 4. listopada na velikom FFC-u 7 revanš protiv Marokanca Ibrahima El Bounija. Igor Emkić je za Fight Site je otkrio koja borba mu je bila najteža, kako gleda na svoje protivnike Žeželića i El Bounija te koga bi volio vidjeti u suprotnoj strani ringa nakon Sarajeva.

 

Koja borba u dosadašnjoj karijeri ti je bila najteža, a koja najdraža?

 

"Imao sam dosta važnih i dragih mečeva, među kojima su sigurno i nastupi za FFC, ali uvjerljivo najteži meč mi je protiv Ukrajinca Dymtra Kirpana, koji sam radio nakon teškog trovanja i primljene dvije infuzije. Borba je bila u finalu evropskog prvenstva."

 

Luka Žeželić je nakon što je pokraden u meču protiv Stipe Glavice željan pobjede. Koliko će biti teška borba protiv OFC-ovog borca?

 

 "Luka je ozbiljan protivnik. Bit će to interesantna i dinamična borba, s obzirom da obojica volimo otvorenu borbu vrlo moguće da će borba završit prekidom. Publika će sigurno uživati u borbi."

 

Kako komentiraš suradnju Markonca El Bounija i Luke Žeželića?

 

 "Suradnja između El Bounija i Žeželića je po meni više marketing nego bilo kakva suradnja. Oba borca imaju ozbiljne trenere i predstavljaju prije svega konkurenciju jedan drugome. No, ja ću u oba meča pružiti maksimum i dat ću sve od sebe kako bih slavio u tim borbama."

 

Nakon neočekivanog poraza od El Bounija, tražio si revanš i svoju priliku za 'osvetu', i na radost mnogobrojne publike do revanša bi trebalo doći već u Zetri. Koliko željno isčekuješ revanš i kakav ishod možemo očekivati?

 

 "Prije revanša sa El Bounijem imam važan meč, tako da sam u potpunosti koncentriran na Luku Žeželića u ovom trenutku. Dobro se osjećam i raspoložen sam za borbe, to mi je najbitnije u ovom trenutku. Poslije meča u Banja Luci ćemo nastavit u istom ritmu kako bih pružio svoj maksimum pred sarajevskom publikom."

 

Dvije borbe u tri tjedna. Koliko borba s Lukom može utjecati na spremnost protiv El Bounija?

 

 "Ovo je jedan jako nepredvidiv sport, tako da meč na "Fight For Glory" eventu u Banja Luci može utjecati vrlo pozitivno, ali i negativno na moj revanš meč na FFC-u u Sarajevu. Mečevi jesu malo bliže jedan drugome nego što su trebali biti, zbog pomicanja rasporeda, ali ja ću pružiti svoj maksimum na oba eventa, to garantiram."

 

Koga bi volio vidjeti na suprotnoj strani ringa nakon Zetre?

 

 "85 kilograma nije moja prirodna kategorija. Tako da bih se volio nakon Zetre naći u ringu sa svim vrhunskim borcima koji nastupaju u FFC-u na mojoj prirodnoj kilaži, a to je 81kg. Velik je broj vrhunskih boraca na 81kg, između ostalih Emil Zoraj, Zlatko Bajić, Miran Fabjan, Ivan Bilić itd. To bi bile vrhunske borbe."

 

 Tvoj komentar na fight card FFC 7, koji meč bi posebno izdvojio?

 

 "Cijeli fight card je iznimno zanimljiv, publika će ustinu uživati. Dosta zvučnih imena, koja su posložena tako da svaka borba privlači pažnju. Meč koji je meni posebno zanimljiv je između Pavela Zhuravlev i Muamera Tufekčića, to će biti prava poslastica."

 

Emir Spahić

emir.spahic@fightsite.ba

 

photos,Igor Emkić

https://www.google.hr/search?q=igor+emki%C4%87&client=opera&hs=IIN&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=OzMwUqC7GpSb4gTl0YCgCQ&ved=0CCoQsAQ&biw=1024&bih=651

 


Luka Žeželić

http://www.sherdog.com/fighter/Luka-Zezelic-51816

 

photos,Luka Žeželić

https://www.google.hr/search?q=luka+%C5%BEe%C5%BEeli%C4%87&client=opera&hs=MvN&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=sTwwUriXDMzZ4QSnrIBY&ved=0CC8QsAQ&biw=1024&bih=651

 

 

El Bouni, Maroccan vs Igor Emkic,VIDEO…

http://www.youtube.com/watch?v=AIVkR1Svv7U

 

photos,Ibrahim El Bouni

https://www.google.hr/search?q=ibrahim+el+bouni&client=opera&hs=ssN&channel=suggest&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=FzwwUtjpO6ek4AS04IDgDw&ved=0CDIQsAQ&biw=1024&bih=651

1263
Kategorije: Sportovi
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.