Autor: admin
Datum objave: 11.05.2018
Share


Interview with Vedran Ikic from Croatia, World combat Ju-Jitsu and European BJJ champion

Vedran Ikić - koga on ‘takne’, taj odustaje od iskaza

Vedran Ikić 

https://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/crna-kronika/clanak/id/71274/vedran-ikic--koga-on-takne-taj-odustaje-od-iskaza

Vedran Ikić prijavljen zbog silovanja 19-godišnjakinje

https://www.zadarskilist.hr/clanci/31012009/vedran-ikic-prijavljen-zbog-silovanja-19-godisnjakinje

Svjetski prvak u ju-jitsu Vedran Ikić napao svoju djevojku

http://www.index.hr/vijesti/clanak/svjetski-prvak-u-jujitsu-vedran-ikic-napao-svoju-djevojku/416606.aspx

Vedran Ikić

https://www.google.com/search?q=Vedran+Ikić&client=opera&hs=WGS&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwif9quesv3aAhVEyqQKHcdECFoQsAQILA&biw=1880&bih=943

Interview with Vedran Ikic from Croatia, World combat Ju-Jitsu and European BJJ champion

https://www.bjjee.com/interview/interview-with-vedran-ikic-from-croatia-world-combat-ju-jitsu-and-european-bjj-champion/

There is a massive 50% OFF  SALE on Video Instructionals at BJJ Fanatics, which feature quality instructionals from Tom DeBlass, Craig Jones, Dean Lister, Bernardo Faria and many more….(Type in the code ‘BJJEE” and you will receive a further 10% discount on your purchases)

Hello my name is Vedran Ikic from Croatia, Zadar. I’m representing team Neves/Checkmat in Croatia through club “BJJ Zadar/Neves”. I`m a black belt in combat Jiu Jitsu and a brown belt in BJJ under Leonardo Neves. I’m a member of ADCC Croatia council and a guy devoted to Jiu Jitsu and spreading the word. I`m a world champion in Combat JiuJitsu 2008, 3rd place world medalist 2006, World Combat Games vice-champion 2010 and 2 times BJJ open European Champion in brown belt division and 2 times 3rd place 2011, 2012 Senior 1 and Master also 3rd place on trials for World Pro Jiu-Jitsu 2011 for Adults.

HAHA, this is short version.

2. Please guide us through your journey in martial arts from when you started to now.

Vedran Ikić svjetski prvak u ju-jitsu u kategoriji do 94 kg

https://ezadar.rtl.hr/sport/2550689/vedran-ikic-svjetski-prvak-u-ju-jitsu-u-kategoriji-do-94-kg/

U švedskom gradu Malmou održano je Svjetsko prevenstvo u ju-jitsu, borilačkom sportu u kojemu su zastupljene sve tehnike borilačkih sportova koje općenito postoje (hrvačke, udaračke, parter, razne poluge, bacanja, kontrole). 

Na natjecanju su u sastavu hrvatske reprezentacije kao jedini predstavnici naše države nastupila i dva Zadrana, Damir Šalina u kategoriji do 85 kg i Vedran Ikić u kategoriji do 94 kilograma koje je put Švedske odveo trener Zlatko Rizvić.  Ukupno je na prvenstvu nastupilo 300 natjecatelja iz 30 zemalja.

Naslovom svjetskog prvaka okitio se Vedran Ikić. U njegovoj kategoriji bilo je 19 natjecatelja i upravo od svih njih na kraju najviše je pokazao upravo Ikić, koji je ovim naslovom stigao do svog najvećeg uspjeha u karijeri.

Čestitke Vedranu i cijelom hrvatskom timu koji je nastupio na ovom Svjetskom prvenstvu.

ZBOG NANOŠENJA TEŠKIH TJELESNIH OZLIJEDA Vedran Ikić osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu od 10 mjeseci!

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/4-kantuna/clanak/id/443039/zbog-nanosenja-teskih-tjelesnih-ozlijeda-vedran-ikic-osuen-na-uvjetnu-zatvorsku-kaznu-od-10-mjeseci

Svjetski prvak u ju-jitzu i bivši policajac, Vedran Ikić (41) u petak je na Općinskom sudu proglašen krivim za nanošenje teških ozljeda i nepravomoćno osuđen na uvjetnu zatvorsku kaznu.

Zbog napada na Duška Batesa 30. siječnja 2014. godine ispred automat kluba Moneo, Ikić je osuđen na deset mjeseci zatvora s uvjetom od dvije godine. Optužnicom se teretio da je Batesu nanio teške tjelesne ozlijede nakon što ga je voditelj poslovnice Joško Kabić pozvao da ga udalji iz kluba. Bates je zadobio frakturu bubnjića,

U svom svjedočenju Ikić je kazao kako je Bates radio probleme u automat klubu u više navrata jer je to uobičajeno kad igrači gube novac, ali da inkriminirane prigode s njim nije imao fizički kontakt, te da ga nije udario šakom u glavu i nogom u prepone. Pojasnio je kako se ne može opisati ponašanje kockara koji u trenutku kada gube novac postaju agresivni i svađaju se međusobno.Dodao je i kako je Bates bio izrevoltiran kada mu je rekao da ne dolazi neko vrijeme u automat klub. Na pitanje odvjetnice zašto je došao u automat klub, Ikić je odgovorio da se s voditeljem automat kluba redovito nalazio jednom tjedno kako bi razgovarali o metodologiji posla.

B.S.

VEDRAN IKIĆ OSVOJIO ZLATNU MEDALJU NA TURNIRU U TRSTU

http://www.kalelargainfo.hr/vedran-ikic-osvojio-zlatnu-medalju-na-turniru-u-trstu/

Odličan uspjeh na otvorenom BJJ turniru u Trstu ostvarili su predsatvnici Jiu jitsu kluba Zadar. Zadrani su tako na najbolji mogući način još jednom skrenuli pozornost na sebe i pokazali koliko se dobro i kvalitetno radi u njihovom klubu.

Najiskusniji Vedran Ikić osvojio je zlatnu medalju u kategoriji  (-100 kg) i apsolutnoj crni pojas i još jednom pokazao da je u vrhunskoj formi.

„Presretan sam, ovo je jedan od jačih turnira i na njemu osvojiti prvo mjesto je stvarno teško. Upravo i radi toga ovaj rezultat još više dobija na vrijednosti“. – kazao je Ikić za HRT RADIO ZADAR.

Borna Ramić i Tomislav Ramić su u smeđim pojasevima podijelili prvo mjesto.

„Veliki rezultat i još veća motivacija za daljnji rad i znak da smo na dobrom putu i da se sve uloženo uvijek vraća“. Bruno Vuksan i Lovre Jurin su u ljubičastom pojasu uzeli zlatnu medalju u svojoj kategoriji dok je u plavim pojasevima Ante Jukica Bašić uzeo zlato. U mlađim uzrastima Dominik Šalina, Frane Škara,Viktor Makarović i Timor Hadžić su bili zlatni, a Šime Zrilić srebrni.

Croatian Open 2010 / Vedran Ikić vs

https://vimeo.com/11548836

705
Kategorije: Ostalo
Developed by LELOO. All rights reserved.