Autor: admin
Datum objave: 21.12.2017
Share


ISPOVEST ŽIKINE SUPRUGE ANE: Ovo je misterija! Pokušala sam da ga probudim, bile su mu modre usne, NIJE SE POMERAO

Ana Todorović u ispovesti za Kurir jedva je smogla snage da ispriča šta se desilo kobnog dana i kako je njen sin iznenada preminuo

ISPOVEST ŽIKINE SUPRUGE ANE: Ovo je misterija! Pokušala sam da ga probudim, bile su mu modre usne, NIJE SE POMERAO

http://www.kurir.rs/crna-hronika/2962393/ispovest-zikine-supruge-ane-ovo-je-misterija-pokusala-sam-da-ga-probudim-bile-su-mu-modre-usne-nije-se-pomerao

Ana Todorović u ispovesti za Kurir jedva je smogla snage da ispriča šta se desilo kobnog dana i kako je njen sin iznenada preminuo.

"Juče je bio sasvim običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na na konttrolu, oko pet je legao da spava", priseća se ona.

Ekipa lekara je pokušala da ga oživi, ali u tome nisu uspeli.

"Rekli su mi da je stariji čovek ne bi uspeli, a ne dete. Bio je veselo, dobro dete. Ništa nije ukazivalo na to da može da se desi ovako nešto. Obdukcija je pokazala da se radi o iznenadnoj smrti koja se javlja kod dece. Ovo se vrlo retko dešava. Umro je u snu, nije se otrovao, niti bilo šta drugo, već nas je jednostavno napustio", kaže neutešna majka.

 "Zaspao je i dva i po sata kasnije, oko pola sedam pokušala sam da ga probudim, ali je utonio u posteljinu, usne su mu bile plave. Ja sam se uplašila i vrisnula sam. Pokušala sam da ga probudim, ali bezuspešno. Deki nije bio alergičan na antibiotike. Meni je njegova smrt misteriozna", dodaje Ana i navodi da je Žika pozvao hitnu pomoć.

"Ovo je pretežak dan u mom životu, toliko smo želeli da ga dobijemo. Posvetili smo mu život, sve je njemu bilo poredeđeno i ne mogu da prestanem da plačem jer mog Dekija više nema. On nam je bio i noć i dan i sreća i život. Sve ono što smo imali", dodaje Ana.

 Kako Kurir saznaje, mali Dejan biće kremiran u subotu u 16 časova.

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE: Žikin sin (3) preminuo od sindroma iznenadne smrti

http://www.kurir.rs/crna-hronika/2962419/stigli-rezultati-obdukcije-zikin-sin-3-preminuo-od-sindroma-iznenadne-smrti

KURIR NA LICU MESTA KOMŠIJE UPLAKANE: Sinoć smo čuli majčine krike za sinom!

http://www.kurir.rs/crna-hronika/2962361/kurir-na-licu-mestakomsije-uplakane-sinoc-smo-culi-majcine-krike-za-sinom

Dejan Todorović je unuk Bore Todorovića,velikana kazališne i filmske umjetnosti, mladjega brata srbijanske 'glumice stoljeća' Mire Stupice.

264
Kategorije: Fenomeni
Developed by LELOO. All rights reserved.