Autor: admin
Datum objave: 25.01.2020
Share


Izbori u HDZ-u bit će raspisani 7. veljače - Za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike održat će se 15. ožujka!

Iz unutarstranačkih izbora želimo izići još jači, spremni za pobjedu na parlamentarnima izborima!

Izbori u HDZ-u bit će raspisani 7. veljače - Za predsjednika, zamjenika predsjednika i potpredsjednike održat će se 15. ožujka!


https://www.hdz.hr/


Moja je zadaća osigurati da izborni proces bude demokratski i transparentan. Glavni nam je cilj da stranka iskaže snagu kako bismo poslali poruku da smo spremni opet preuzeti odgovornost za Hrvatsku i pobijediti na parlamentarnim izborima! - poručio je glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković nakon zajedničke sjednice Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

Iz unutarstranačkih izbora želimo izići još jači, spremni za pobjedu na parlamentarnima izborima!

https://www.hdz.hr/article/1452/iz-unutarstranackih-izbora-zelimo-izici-jos-jaci-spremni-za-pobjedu-na-parlamentarnima-izborima


Nakon Virovitice, Velike Gorice, Bakra, Visokog (Varaždinska županija) & Bjelovara, Klub zastupnika HDZ-a održao je u Slavonskom Brodu još jednu, 6. sjednicu izvan Zagreba - sukladno našim politikama decentralizacije i ravnomjernog regionalnog razvoja svih dijelova Lijepe Naše.

Osim uobičajenih priprema za nastavak saborskog zasjedanja i utvrđivanja sudionika rasprava (do 31. siječnja), teme sjednice - na kojoj su u četvrtak navečer sudjelovali i mnogi ministri iz redova HDZ-a - bili su i skorašnji unutarstranački izbori & aktualna politička situacija.

Predsjednik HDZ-a i Vlade RH Andrej Plenković:

Želimo provesti izbore demokratski i transparentno, bitno je da iz njih iziđemo još jači, spremni za pobjedu na parlamentarnima izborima! I zato moramo, bez obzira na pojedina različita stajališta, biti skupa. Zajedništvo je snaga HDZ! Kada smo složni, nitko nas ne može pobijediti!

Predsjednik Kluba zastupnika HDZ-a Branko Bačić:

U petak vodstvo HDZ-a donosi odluku o datumima i postupcima za provedbu unutarstranačkih izbora. Želimo da se održe na visokoj demokratskoj razini, koja će svakako pridonijeti dodatnom snaženju HDZ-a. Svi koji se odluče kandidirati, HDZ će im omogućiti ravnopravnu utakmicu.

S BRODSKO-POSAVSKIM HDZ-om

Prije Kluba, a nakon potpisivanja ugovora o potpori „Đuri Đakoviću“, u Slavonskom Brodu održan je kraći sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a Brodsko-posavske županije u proširenom sastavu - sa svim predsjednicima gradskih i općinskih odbora naše stranke, ali i nacionalnim dužnosnicima s područja BPŽ-a.

103
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.