Autor: admin
Datum objave: 07.01.2019
Share


IZRAZ LICA GOVORI

kamere su zabeležile jedan zanimljiv trenutak

IZRAZ LICA GOVORI SVE: Kako reaguje Plenković na bratstvo i jedinstvo sa Srbima (VIDEO)

http://www.novosti.rs/vesti/planeta.300.html:770137-IZRAZ-LICA-GOVORI-SVE-Kako-reaguje-Plenkovic-na-bratstvo-i-jedinstvo-sa-Srbima-VIDEO

Na današnjem prijemu Srpskog narodnog veća povodom pravoslavnog Božića kamere su zabeležile jedan zanimljiv trenutak, piše „Večernji list“.

Predsednik HSS Krešo Beljak, koji je nagrađen za doprinos u odnosima dvaju naroda, rekao je kako duboko veruje u bratstvo i jedinstvo hrvatskog i srpskog naroda.

Premijer Andrej Plenković na to je reagovao zanimljivim izrazom lica.

Snimak je na Tviteru podelila novinarka televizije N1 Katarina Brečić.

Antropološko-antropometrisjki pristupi detaljima,mimici,gesti,ukupnom stavu i ritmu kreta  tijela u prostoru i  odjeljku vremena pokazuje i bez riječi bodrost  duha,hitrost misli složenih za spremnu verbalnu reakciju hipom po potrebi s mogućom leksičkom eksplikacijom primjerenom obrazvanju, odgoju, erudiciji,komunikacijskoj  razvijenosti od interpersonalne ekspresije do odnosa individualne reakcije i širega kruga u kojemu se ona eksplicira.

Gospodin Andrej Plenković je svojom reakcijom tek ukusno,diskretno naznačio začudnost na staru istrošenu i nizom zbvanja devalviranu sintagmu  govornika kojega je slušao,uz spontanu začudjenost da se isti nije odlučio za novi smisao očekivanih razvojnih etapa i dobrih kvalitetnih odnosa dvaju naroda u Hrvatskoj.

Osobe uz gospodina Andreja Plenkovića su reagirale spontanim smjehom,što je znatno manje delikatno od reakcije mimikom koja je mogla navijestiti očekivanje  nove prigodne sintagme u prigodnom verbalnom obraćanju govornika na toj svetkovini.

Odgoja i obrazovanja u ovim našim prostorima, u ovome dijelu Europe očito nikada dosta ili mu se tek sada, u ime novoga doba treba ozbiljnije i sustavnije posvetiti i stvarati temelje vrijednosti novih svježih kvalitetnih realcija medju ljudima i narodima,te uvjeta objektivno mjerljivoga razvitka i uzlaza

Budućnost kod nas nedvojbeno treba imati novi  zamah pozitivnih predznaka u vitalnim područjima svakodnevice.

A sve ovo gospodin Premijer Plenković suptilno zna i poznaje.

933
Kategorije: Fenomeni
Developed by LELOO. All rights reserved.