Autor: Dr.sc.Slobodan Elezović
Datum objave: 18.08.2013
Share
Komentari:


Jorge Sammir

... nogometna karijera u programu života, rada i uspjeha zagrebačkoga Dinama

Jorge Sammir

 

Brazilac Jorge Sammir, nogometaš koji razvija svoje kapacitete i svoju nogometnu karijeru u programu života, rada i uspjeha zagrebačkoga Dinama, je nedvojbeno mladi čovjek niza potencijala kao navještaja zaloga uspjesima.

 

Uz sve što nosi kao možebitne prirodne darove za izbor smjera života i rada, kao nogometaš, Sammir bi, nedvojbeno u ovim svojim mladim godinama trebao izdvojiti vrijeme i za širu platformu svojega školovanja.....

 

Sustavno obrazovanje u programu nadgradnje svoje osobnosti, bilo bi iznimno vrijedno u procesima nove, zdrave, moćne samospoznaje koju bi taj mladi talentirani čovjek stjecao, razvijao i ustrajno uvrštavao u razine svojega rada u Klubu  kojemu pripada.

 

Mnoga vrijedna znanja,utkana u Sammirovo obrazovanje kao kvalitetno novi koncentrični krug razvitka njegove osobnosti, bit će mnogoslojna jamstva za njegov  osmišljen život i put sportaša koji će se,tada s novim spoznajama i odnosom prema samome sebi i sredini u kojoj živi i djeluje, početi razvijati i širiti s nizom novih vrijednih kvaliteta i za mladoga nogometaša i za sredinu u kojoj se kao sposoban čovjek iskazuje.

 

Njegov razvitak,uzlazni put, nova znanja i razumijevanje u ime organizacije samoga sebe, će biti nedvojbeno nova vrijednost u iskustvima i Sammmira,osobno, i njegova Kluba u ukupnom programu djelovanja i učinaka koji se prirodno od  takvoga čovjeka uvijek očekuju.

973
Kategorije: Sportovi
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.