Autor: admin
Datum objave: 24.07.2017
Share


Kadir Dogulu

kadir dogulu i neslihan atagul vjencanje

Kadir Dogulu photos

https://www.google.hr/search?q=Kadir+Dogulu&client=opera&hs=Hta&sa=N&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjh05nZuaHVAhUSlxQKHVy1Bmg4ChCwBAge&biw=1733&bih=834



kadir dogulu i neslihan atagul vjencanje

https://www.google.hr/search?q=Kadir+Dogulu&client=opera&hs=Hta&sa=N&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjh05nZuaHVAhUSlxQKHVy1Bmg4ChCwBAge&biw=1733&bih=834#tbm=isch&q=kadir+dogulu+i+neslihan+atagul+vjencanje



CELEBRITY ROMANTIČNO VJENČANJE

SUDBONOSNO DA Zvijezde turske serije okrunile svoju ljubav

https://dnevnik.hr/showbuzz/celebrity/vjencali-se-kadir-dogulu-i-neslihan-atagul---443326.html

Glavni glumci hit serije 'Pitanje časti' koju gledatelji imaju priliku pratiti na Novoj TV, Kadir Dogulu i Neslihan Atagül izrekli su prošle subote svoje sudbonosno 'DA' prošli vikend i to na obali Bospora. Vjenčanju ovog glumačkog para prisustvovalo je oko 200-njak uzvanika. Sve je počelo poslijepodnevnim okupljanjem gostiju na koktelu ispred hotela, a večernja zabava se preselila na terasu. Prilikom izmjenjivanja prstenja, Kadir nije mogao prestati ljubiti prsten koji je potom stavio na ruku svojoj Neslihan. Mladenci su bili odlično raspoloženi, a slavlje je potrajalo dugo u noć, piše Story.

Mladenka je zablistala u elegantnoj haljini bez rukava dubokog izreza, a kosu je podigla u visoku pundžu. 34-godišnji Kadir izgledao je jednako elegantno i naočito u svom tamnoplavom odijelu s leptir mašnom. Iako je između Kadira i Neslihan deset godina razlike to se gotovo ni ne primjećuje. Čini se kako ljubav ipak čini svoje.

Ljubavne iskrice između ovih glumaca planule su još na snimanju serije, a njihova ljubav traje tri godine. 'Ja sam uvijek optimističan i kada se zaljubim, širi mi se percepcija stvari, postajem osjećajniji i imam više empatije. U ekstremnim situacijama osjećaji koje proživljavate mogu vas izluditi, možete odbijati hranu. To šteti zdravlju, ali s druge strane može potaknuti čovjeka da nešto nauči i osjeća se dobro', objasnio je Kadir kako proživljava ljubav.

Supružnici svoj medeni mjesec provode na Maldivima.

Kadir Doğulu: ‘Da sam znao da je brak tako divan, oženio bih se prije nekoliko godina’

http://www.story.hr/intervju/kadir-dogulu-da-sam-znao-da-je-brak-tako-divan-ozenio-bih-se-prije-nekoliko-godina

1962
Kategorije: Ostalo
Developed by LELOO. All rights reserved.