Autor: admin
Datum objave: 13.08.2018
Share


Kolinda osvaja zlato, Miki bez odmora, a Tomo želi biti Orban

Tomu je motivirao Dalić

Kolinda osvaja zlato, Miki bez odmora, a Tomo želi biti Orban

https://www.24sata.hr/news/kolinda-osvaja-zlato-miki-bez-odmora-a-tomo-zeli-biti-orban-585908

Tomu je motivirao Dalić

Tomislav Karamarko trgnuo se iz političkog drijemeža nakon Svjetskog prvenstva u nogometu. On je tad uočio da Hrvatska može postati vrh svijeta, pa ako je tako u nogometu, pomislio je, zašto ne bi bilo tako i u svemu drugome. Čini se da on sebe vidi kao Zlatka Dalića hrvatske političke reprezentacije.

'Priznajem - rekao je u velikom povratničkom intervjuu za jedna tjednik - i u meni su se probudile velike emocije, ali još je važnije da sam u ovom veličanstvenom domoljubnom zajedništvu hrvatskog naroda u Domovini i Svijetu vidio znakovite poruke, poglavito poruke političkom vodstvu Republike Hrvatske. Poruke koje se daju iščitati u ovom slavljeničkom domoljubnom zajedništvu su jednostavne za razumjeti. Hrvatska može i mora bolje, Hrvatska može najbolje, jer ima sve duhovne i materijalne pretpostavke za svekoliki napredak! Hrvatska može biti zemlja mira, tolerancije, zajedništva, blagostanja, a nadasve suverenizma!

Potom je nastavio:

 To sve su nam pokazali naši nogometni mađioničari, vrijedni i prekaljeni profesionalci i hrvatski narod koji je iskazao toliku ljubav prema tim simbolima i vrijednostima hrvatske pobjede. I to nije prvi put da vidimo jedno savršeno domoljubno jedinstvo.'





Uz tekst s riječima gospodina prof.Tomislava Karamarka,treba nedvojbeno imati na umu da su svi hrvatski nogometni reprezentativci ,kao i trener, pobjednici nedavnoga svjetskoga nogometnog  prvenstva  u Rusiji, iznjedreni u zemlji, a potom otišli na velike treninge u velike europske i svjetske klubove u kojima su se optimalno razvili, pa su s kondicijom i svim ostalim vrijednim osobnim atributima mogli domoljubno  tvoriti reprezentaciju Hrvatke i ugraditi se u 'srebrnu' svjetsku momčad, sa 'zlatnim' kapetanom  koji je netom postigao najviši financijski  uvjet ostajanja u sastavu madridskogha Reala.

Znači li da je IQ  gospodina Orbana i gospodina Karamarka  sličan ili srodan,ima li se u vidu najlošiji uzastopni statistički odjek gospodinov, u doba punih dana funkcije u HDZ-u i dijelom Vladi RH.

Taj kontinuiran, ustrajan  loš statistički pokazatelj  na rang listi političara u RH, su morali, a nedvojbeno i jesu pokazali gospodinu Karamatku  prave omjere koordinata s kojima nužno treba računati prije svakoga svojega i očekivanoga 'novoga koraka' na 'staru scenu'

Da li je gospodin u medjuvremenu ozbiljno radio na sebi,da li je proširivao svoje obrazovanje i svoja znanja, da li je bio u prigodi osjetiti,u samome sebi, novu kvalitetu, ne imitativnu, pa uzoru na nogometnoga izbornika – pobjednika, već svoju osobnu, autohtonu……a što je s gospodinovim poznavanjem nekoliko europskih  jezika  nužnih za dinamiku i kakvoću izravnih komunikacija..

Tu ne bi smjelo biti eventualnih 'previda' u ime osobnoga dostojanstva i autoriteta gospodina, kao i sredine kojoj  bi se želio 'čelnički' vratiti…..Ne bi se smjelo osjetiti,niti trena, da se 'lukavstvom ' hinji 'inteligencija' i kultura osobnosti..



Karamarko se nudi za vođu ‘prave desnice’: treba li nam novo utapanje u prošlosti?

https://www.vecernji.hr/vijesti/karamarko-se-nudi-za-vo-u-prave-desnice-treba-li-nam-novo-utapanje-u-proslosti-1263991  


460
Kategorije: Fenomeni
Developed by LELOO. All rights reserved.