Autor: admin
Datum objave: 02.09.2017
Share


Kum je Klemm

Bujanec se oženio!

Bujanec se oženio! Kum je Klemm, a pjevali Thompson, Bulić, Škoro, Mamić

http://direktno.hr/direkt/bujanec-se-ozenio-kum-je-klemm-a-pjevali-thompson-bulic-skoro-mamic-96586/

Bujancu je taj dan, osim zbog vjenčanja, bio poseban i iz drugog razloga - srušeno je ime Trga maršala Tita. Stoga ga je posebno obradovao poklon gospodina i gospođe Hasanbegović, koji su mu kao znak pažnje uručili ploču 'Trg maršala Tita'. Mladoženju je to toliko razveselilo da je skočio na stol i digao ploču u zrak.

Osim bivšeg ministra kulture, mnoga su druga poznata lica bila među gostima na svadbi u Dvorcu Principovac u Iloku. Bili su tamo ministar Goran Marić, Ivo Banac, Željka Markić, Ljubo Ćesić Rojs, Tihomir Dujmović, Hloverka Novak Srzić, Bruna Esih, Ćiro Blažević, Josip Radeljak Dikan i brojni drugi. 

Za dobru zabavu pobrinuli su se Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Miroslav Škoro, ali i Zdravko Mamić, koji je i sam zapjevao.

Vrhunac je bio kada su Rojs, Bulić, Thompson, Dujmović, Dario Kordić, Hloverka, generali Jelić i Sopta na bini zapjevali Bojnu Čavoglave.


Miroslav Skoro & Marta Nikolin - Tajna najveca

https://www.youtube.com/watch?v=CFQhTW5fv7E


Bojna Čavoglave

https://www.youtube.com/watch?v=cUbCp2WgkYw


Dvorac Principovac,Ilok

https://www.google.hr/search?q=Dvorac+Principovac,Ilok&client=opera&hs=VLG&dcr=0&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjPgczVmIfWAhUCOhQKHfjeC-UQsAQIZQ&biw=1745&bih=855


Ladanjsko imanje Principovac

Nadomak središta povijesnog i vinskog grada Iloka, na pejzažnom brežuljku odakle se pruža zadivljujući pogled na Ilok, Srijem i Bačku smjestio se dvorac Principovac. Izgrađen je još 1864.godine kao ljetna rezidencija kneževske obitelji Odescalchi koja je ovdje boravila u vrijeme lova i berbe grožđa.

http://www.zhrmku.org.mk/hrvatska-kulturna-bastina/dvorci-kurije-ljetnikovci/istocna-slavonija/ladanjsko-imanje-principovac

1491
Kategorije: Zanimljivosti
Developed by LELOO. All rights reserved.