Autor: admin
Datum objave: 21.07.2017
Share


Magijski ritual za privlačenje sreće i bogatstva

Organizatori igara na sreću

Organizatori igara na sreću iznenađeni brojem i čestoćom pobjeda koje osigurava magijski ritual za privlačenje sreće i bogatstva

http://reporterslens.com/385/jinx-b-rwd/

Drevni magijski ritual za privlačenje bogatstva, sreće i dobrobiti, omogućio je u roku od mjesec dana oslobađanje od financijskih problema i bogaćenje bez napora gotovo svakom tko ga je probao. Ne samo da brzo i učinkovito pomaže u zgrtanju novca. Neupadljiv ritual Jinx Repellent Magic Formula za privlačenje bogatstva olakšava poboljšanje u financijskoj i materijalnoj oblasti života i pomaže u karijeri. I pored 11 godina teškog rada i temeljitih ispitivanja, stručnjaci i dalje nisu u stanju racionalno objasniti na koji način djeluje Jinx Repellent Magic Formula i otkriti što uzrokuje ovako ekstremno brzo bogaćenje onih koji ga upražnjavaju.

Organizatori igara na sreću gledali su svoje klijente u nevjerici. Nikada tako nešto nisu vidjeli. Oni malerozni, koji su svaki put odlazili praznih ruku, odjednom su počeli dobivati prosječno po 3000 kn. Neobična moć rituala za privlačenje sreće i bogatstva ostala je neobjašnjena 2500 godina. Njezinu tajnu su odlučili otkriti stručnjaci s Državnog Sveučilišta u Koloradu, SAD.

Za privlačenje bogatstva potrebna je jedinstvena Svijeća Obrnutog Djelovanja i ritual koji snažno privlači novac. Njezin utjecaj na Vaše financije je natprosječan i višestruk. Za brzo privlačenje bogatstva i dobrobiti dovoljno je upaliti Svijeću prema uputama u ritualu. Svijeća će stvoriti malo energetsko polje. To ćete prepoznati po specifičnom mirisu magijskih biljaka koje ubrzavaju priliv novca i sreće.

Kada se aktivira pomoću jednostavnog rituala paljenja (na drevnom jeziku budističkih redovnika zvanog Gasshō), Svijeća ubrzava i povećava priliv novca, uklanja blokade u oblasti financija i sprječava pojavu materijalnih problema u budućnosti. Donosi mir i sigurnost da ćete već uskoro ostvariti ono što želite. Osim toga, čini da Vam se bogatstvo osmjehuje: dobivate vrijedne nagrade, neobične poklone, a dužnici Vam vraćaju dugove – čak i one na koje ste odavno zaboravili!

Ovaj superučinkovit ritual za privlačenje bogatstva i dobrobiti upražnjava se paljenjem Svijeće Obrnutog Djelovanja izrađene od magijskih biljaka. Za razliku od običnih dvobojnih svijeća, fitilj Svijeće Obrnutog Djelovanja je natopljen mješavinom najmoćnijih magijskih biljaka za privlačenje novca i sreće: mandragore, žutike, uljane repice i kadulje. Upravo zbog magijskog plamena svijeće i biljaka na jednostavan način postajete magnet za novac, bogatstvo i prosperitet odmah nakon paljenja Svijeće.

Već nakon tjedan dana ćete primijetiti da i pored toga što trošite na život, novac ne nestaje. Čak i naprotiv, imat ćete ga sve više – u novčaniku i na računu! Strah da plaća neće stići na vrijeme će nestati i doslovno ispariti iz Vaše svijesti. Tijekom nekoliko prvih dana od preuzimanja Svijeće, ljudi su počeli privlačiti sreću i osvajali su sitne iznose od 300 kn, ali to je bio tek početak. Kada svakodnevno palite Svijeću, aktivirate njezinu energiju i dovodite se u stanje stalnog privlačenja novca. Svijeća privlači nove novčanice u Vaš novčanik prije nego što stare potrošite i pretvara svaku Vašu financijsku odluku u priliku za dobivanje velikog novca!

Svijeća Obrnutog Djelovanja s magijskim biljkama skupa s ritualom koji moćno privlači novac brzo je postala popularna među osobama koje već polovicom mjeseca ostaju bez novca. Dobila je fantastične ocjene od strane vračara i stručnjaka u oblasti ezoterije. Autentičnost svijeće i građu fitilja od magijskih tvari potvrđuje certifikat. Svijeća Obrnutog Djelovanja je prošla vrlo rigorozna ispitivanja, a i pored toga stručnjacima nije pošlo za rukom jednoglasno ustanoviti zašto zrači tako snažnom silom privlačenja novca. Tajnovita Svijeća neprestano dobiva pozitivne ocjene od osoba koje su već osvojile novac o kojem su oduvijek sanjale.

Gospođa Mirjana Kovačević:

"Naručila sam Svijeću Obrnutog Djelovanja uz ritual za moćno privlačenje novca iz jednostavnog razloga. Željela sam zaštititi sebe i porodicu od muka, posebno financijske prirode. Stalno nam je nedostajalo novca, iako smo i muž i ja teško radili. Od samog početka osjećala sam da svijeća privlači prosperitet i sreću. Kada se zapali, širi prijatnu auru i miris, ispunjavajući zrak pozitivnom energijom. Već sljedećeg dana sam se probudila smirenija, imala sam osjećaj da će sve biti u redu. Prvo malo čudo je bio dolazak moje sestre, koja mi je htjela vratiti novac koji sam joj posudila prije godinu dana. Rekla je da joj je odjednom savjest proradila. Bila sam šokirana. Drugo iznenađenje bio je osvojen novac u nagradnoj igri. U 2 minuta sam osvojila oko 400 kn. Svaki dan se nešto lijepo događalo. Novac se pojavljivao iz raznih izvora upravo onda kada mi je bio najpotrebniji. Već dosta dugo mi je stanje na računu pozitivno. Oduševljena sam i više se ne brinem za budućnost!"

Evo iznimne promocije za Čitatelje našeg portala: pomoću poveznice ispod može se dobiti Jinx Repellent Magic Formula za učlanjenje u EZO-klub za popust za 158 kn kn jeftinije. Posebna ponuda vrijedi do kraja 20-07-2017.

http://snipmarket.com/385/jinx-b-rwd/
3922
Kategorije: Ostalo
Developed by LELOO. All rights reserved.