Autor: admin
Datum objave: 23.10.2019
Share


Marijan Šarec i Andrej Plenković

ZELENO SVJETLO HRVATSKOJ

Marijan Šarec i Andrej Plenković

https://www.vecernji.hr/vijesti/slovenija-planira-blokirati-hrvatsku-ali-to-nece-priznati-1354150/galerija-387784?page=2


Marjan Šarec

https://hr.wikipedia.org/wiki/Marjan_Šarec


ZELENO SVJETLO HRVATSKOJ

MARJAN ŠAREC Slovenskom premijeru nije dobro sjeo potez Komisije: To je politička odluka


https://direktno.hr/eu-i-svijet/eu/marjan-sarec-slovenskom-premijeru-nije-dobro-sjeo-potez-komisije-to-je-politicka-odluka-170781/


'Prsti naših misli kontinuirano oblikuju naše lice i ono je 'najživlja scena' misli i pratećih emocija. Tu psihološko-pragmatičnu istinu pokazuje i lice gospodina Marijana Šareca, slovenskog Premijera u susretu s hrvatskim kolegom.

Razgovor je evidentno imao osobitu vrijednost i značenje,a smisao teme, rječitije od riječi, izražava lice gospodina Šareca.

Spomenemo li da je svojim temeljnim profesionalnim profilom gospodin Marijan Šarec glumac, dramski umjetnik s diplomom slovenske Akademije za kazalište, radio, film i televiziju, u Ljubljani, a u medjuvremenu postao političarom i da je aktualni Predsjednik Vlade Republike Slovenije, treba predmijevati da je raspon komunikološko-komunikacijskih raspona toliki i takav, da se mladom čovjeku u najboljim životnim godinama koje ima gospodin Marijan Šarec, na licu mora uvijek 'čitati' pouzdani mir kao jamstvo kvalitetne spremnosti pripadanja svakom smijeru,opsegu i volumenu sadržaja koji mu se nudi i kojemu pripada odrednicama osjetljiva i delikatna posla kojim se kao Predsjednik Vlade RS bavi.

Gospodin mora odnjegovati sposobnost i vještinu 'spokojna', 'neprobojna' lica, uz svaki impuls koji mu dopire kao izazov na reakciju, iskaz, stav sa stilom i razinom komunikacijskih ostvarenja.

To mora biti i osobna konstanta ličnosti koja obnaša najvišu izvršnu dužnost u državnoj Vladi.


Sve ovo, tim više, jer mu je sugovornik hrvatski kolega gospodin Andrej Plenković,velemajstor komunikacije,erudit sa stavovima i stilom u elokventnoj ekspresiji.        

821
Kategorije: Fenomeni
Developed by LELOO. All rights reserved.