Autor: ES
Datum objave: 09.10.2014
Share
Komentari:


Modeling Agency

Best Model

Gospodja Sanja Bjedov,velika dama u angažmanu razvitka osobita primijenjena umijeća koje osvaja mnoge mlade ljude, kreatorica programa edukacije ženskih i muških modela,manekena,manekenki….. i osobnoga standarda mladih ljudi koji se,imperativom svoje unutarnje motivacije, odlučuju za izazov tih osobitih profesija, korespondira,izborom elemenata stvorenih i afirmiranih kriterija, s temeljima programa zagrebačkih umjetničkih škola,dijelom i umjetničkih akademija.


Suptilno posvećena rasponima i slojevima psiholoških individualnih i kolektivnih zakonomjernosti, gospodja Sanja Bjedov njeguje respekt spram tradicionalne podjele psiholoških tipova ljudi, pa spoznajnim volumenom značajki kolerika,sangvinika,melankolika i flegmatika,stvara uvjete za koordinatni  sustav u kojemu će, za svaki od spomenutih tipova, nastajati harmonična ekspresivna pojavnost. Sve je u suglasju mimike, geste i ritma kreta, izbora vrste pogleda (a oči su zrcalo duše) kao jamstva pune afirmacije odjevnoga modela, tkanine, kroja, i životne situacije kojoj je namijenjen u programima revija, u ime predstavljanja proizvodjača, ugleda brenda i suptilne animacije socijalnih slojeva - potencijalnih potrošača, korisnika ponudjenih i usmjerenih modela u sadržaju revija.   


Od startne fotogeničnosti,gospodja Sanja Bjedov osobitu pozornost poklanja oblicima ekspresije,posebno izražajnom spektru lica koje je osobita „scena“ na kojoj se zrcale misli i čuvstva,pa time stvara dragocjenu podlogu za raspone ugodjaja,vrste raspoloženja,skice stanja,ili tek flesha, koji se mogu uspješno njegovati sukladno kreiranim modelima ,izboru materijala i kakvoći pragmatične primjene.


Sve vrijednosti u utjecajnom djelovanju gospodje Sanje Bjedov,stvorile su široku podlogu za vrline i uzlazna  kreativna postignuća modela,manekena i manekenki,koji se permanentno razvijaju, obrazuju,senzibiliziraju u likovno-estetskim područjima i odgajaju za uspješne oblike komunikacije na specifičnoj sceni zvanoj – modna pista.

Best Model

Modeling Agency

http://best-model.eu

http://best-model.eu/about-us-2/

http://best-model.eu/portfolio-2-columns/

http://best-model.eu/portfolio/antonio-sincek-181-cm/

726
Kategorije: Zanimljivosti
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.