Autor: Prof.Božidar R.Rančić,Ph.D.
Datum objave: 08.09.2014
Share
Komentari:


Pismo – opomena ili podsjetnik…?

kultura na Planetu

Pismo – opomena ili podsjetnik…?

Pišem ovo pismo kao opomenu čovječanstvu, da bi sačuvalo osobne živote, živote obitelji, kao i čitav živi svijet na Planetu.

Ja ne pripadam ovom prostoru i vremenu, ne pripadam ustaljenoj „zemaljskoj kulturi“ i znanstvenoj formi, jer je ova znanstvena forma parcijalna, nije linearna ni povezana uzročno- posljedičnim vezama.

Daleko sam od uobičajene mentalne konstitucije koja je bazirana na drugim normama , različitim od uobičajenih.

Uobičajene su formirane na destrukciju koja je baza ustaljene kulture i književnosti, poznati spisatelji i režiseri "fabriciraju" knjige i filmove o ratovima gdje uništavanje, razaranje i ubijanje prikazuju kao poeziju i zabavu.

Kada se muška djeca rode, kupuju im se igračke: pištolji, puške, mačevi, tenkovi, odnosno- oruđe smrti. Tako ona formiraju svoj mentalni destruktivni sklop, odnosno, svoju mentalnu destruktivnu konstituciju za kasnije reagiranje u životu. Pogledajte, skoro svaki muškarčić ima destruktivno ponašanje. Zato nije ni čudno što dolazi do krvavih događaja na našem planetu.

Čovjek, kao niža vrsta kozmičke strukture, priprema svoje samouništenje.

Čovjeku ovog mentalnog sklopa neće biti dopušteno da izađe s planeta Zemlje.

Ukratko ću podsjetiti kako je nastao čovjek. Čovjek je nastao mikro- manipulacijom u genetičkom kodu, majmunima ubacujući gene sirijusa A, sirijusa B i jedne reptilne vrste, da bi održao otpornost tijela na Zemljine uvjete, a ono potječe od sazvježđa labuda s planeta Kentaur.

Neću dugo opisivati proizvod ove destruktivne vrste na Zemlji čiji je jedini prioritet proizvodnja oruđa smrti. Pravi grupacije za uništenje i ubijanje zvanu "vojska" s opravdanjem za obranu i čuvanje slobode.

Pitam, od koga brane slobodu? Možda od svoje autodestrukcije?

Zarađeni novac ne ulaže za inovaciju i napredak, za upoznavanje zakona Svemira pomoću kojih može postići napredak, za interplanetarne letove, za sreću, zdravlje i produžetak života. Neću sada detaljno izlagati postojanje ove ljudske vrste na ovim prostorima Sunčevog sustava.

Kritika  grupe "znanstvenika" upućena emisiji Na rubu znanosti,gdje kritika  vrvi od proizvoljnih tvrdnji proizašlih iz mentalnih sklopova, njihovih destruktivnih psiho – konstrukcija, u težnji da njihovu kritiku plasiraju kao istinu. Oni sami procjenjuju svoja mišljenja kao "istinu" na osnovu svojih verbalnih konstatacija, stoga postavljam pitanja: kako bismo mogli ući, ne parcijalno, nego potpuno, u središte postojanja istine Svemira, koja je bitna za napredak čitavog planeta?

Jeste li svjesni zašto postojite na Planetu i koji je vaš cilj i uloga?

Znate li zašto postoje biljni i životinjski svijet na planetu i koja je njihova uloga?

Jeste li sposobni shvatiti evoluciju i transformaciju energije u materiju u prostoru u kojem trenutno postojite?

Znate li konstituciju svjetlosti i čemu ona služi?

Znate li elektrostatički potencijal ljudskog tijela i od čega se on stvara, te zašto je važan za zdravlje?

Znate li što je struktura organizma i zašto organizam stari?

Znate li da u vašem organizmu postoje dvije vrste energjie, egzo i endo, te da su one u ravnoteži kako se tijelo ne bi razboljelo i znate li kako se one stvaraju?

Znate li što su makropolimeri i odakle dolazi njihova elektrostatička energija u intermolekularnim prostorima koja je ista u tijelu živih bića kao i u čovjeku?

Znate li što je elektrostatički potencijal atmosfere i zašto je on važan za živi svijet na planetu?

Znate li značaj sinaptičkih veza vaših organa za održavanje zdravlja i ravnotežu vaše egzo i endo energije u ambijentu gdje živite?

Znate li ulogu „šumanovih valova“ i koja je vibracija značajna za zdravlje i pravilan rad flore i faune na planetu?

Znate li koja je vibracija jonskih kanala vaših stanica organizma i njihov utjecaj na ishranu stanica kako ne bi došlo do raka, kao i drugih fizioloških poremećaja?

Gradite i stanujete u kućama koje su potpuno patološke za vaše zdravlje i u kojima se lako razboljevate od fizioloških i autoimunih bolesti.

Ne znate konstruirati mentalni sklop svojih sinova.

Razmnožavate se u kaosu, bez smisla i cilja, samo u hormonalnoj atrakciji.

Novac stavljate kao cilj, a ne sredstvo za napredak i dobrobit čitavog planeta.

Proizvodite i propagirate lijekove bez poznavanja intermolekularne energije u njihovim intermolekularnim prostorima. Kako utječete njima na organizam koji je makropolimer i kako oni djeluju na ravnotežu egzo i endo energije u tijelu.  Kako ne bi dolazilo do kontra- indikacije treba poznavati pravilno doziranje i utjecaj ne samo kemijski, već i elektrostatički, između makropolimera tijela i makropolimera lijeka, da ne bi narušili ravnotežu između endo i egzo energije tijela.

Lijekovi su puštani u upotrebu na bazi EMPIRIJE, a ne na proračunu sublimacije dvaju energija i njihove rezultante tijelo- lijek.

Mijenjate organe našeg organizma koji imaju različite genetske kodove.

Zamjenjeni organi se ponašaju kao strano tijelo. Prodajete lijekove za održavanje tih paćenika kako ne bi bili odbačeni od organizma. Tko tu ima koristi?

Umjesto da liječite organe koji su u svom ekstrastaničnom prostoru akumulirali toksine vi ih odstranjujete. Toksini su polimerizirali, obrazujući jedan oblik drugog stranog tijela genetski nedefiniranog i ubačenog u organ ili organizam, tako  stvarate trajne invalide.

Znate li što je virus kao mikropolimer? Znate li kolika je njegova intermolekularna energija? Znate li zašto virusi djeluju samo na jedne organizme, a na druge ne djeluju? Ne znate izliječiti najbanalniju influencu. Na čemu je bazirana današnja medicina?

Lako je otrovati bakterije antibioticima pa se zbog toga razvila i kirurgija. Bez antibiotika ne bi ni postojala kirurgija. Kirurgija nije znanost, već zanat, i sami ste toga svjesni.

Na fakultetu se u većini  stvaraju pseudointelektualci. To su osobe s jakom memorijom, a slabom inteligencijom. Oni lako dolaze do fakultetskih diploma,a primjena znanja im je ograničena. Oni koče razvoj znanosti na Planetu. Kritiziraju sve što ne poznaju, a ne daju konkretne prijedloge i rješenja pa tako destruktivno djeluju na razvoj u općem smislu.

Ne postoje škole za informiranje budućih majki, pogotovo kako se odgajaju  muška djeca. Relacija majka- sin je jako delikatan dio za odgoj muškarca, zato se i stvaraju patološko destruktivne ličnosti.

Znate li da egzo hormonalno djelovanje majka- sin, otac- kći? Kad majka doji dijete, ono trpi egzohormonalni utjecaj, formira svoj podsvjesni mentalni sklop asocijacijom povezanosti posjedovanja među njima.

Ubacujete u usta i tijelo metale koji svojim galvanskim elektricitetom mijenjaju elektrostatički potencijal tijela kao makropolimer, te time pravite neizlječive i trajne bolesnike, klijente za gutanje lijekova.

Postavio bih vam još mnogo pitanja, ali mislim da je za  vašu introspekciju, ako je imate, ovo dovoljno. Znate li ovo protumačiti, to je veliko pitanje? Imate li autokritiku za ono što ste pisali?

Sve što ne razumijete u vašem informativnom prostoru i vašeg verbalnog naučenog znanja koje dolazi iz lijeve polutke mozga, je neistina.  Nije znanje verbalna informacija, znanje treba dolaziti iz mentalnog sklopa, treba biti inkorporirano kao dio osobnosti. Takvo znanje ima vrijednosti i ono je tada kreativno i nije destruktivno. Takvim znanjem duhovno ulazite u univerzalne zakone Svemira, tada s lakoćom vidite i osjećate rješenja. To znanje je jedna vrsta poezije. Kada nešto ne razumijete i ne znate objasniti, a kosi se s vašim verbalnim znanjem, pravite krivične zakone i upotrebljavate destrukciju za njihovu primjenu. U najlakšem slučaju daje se pseudodijagnoza: "Pusti, on je lud." Stoga su veliki znanstvenici odlazili u svijet slobode misli. Sjetimo se Nikole Tesle.

Znate li da je organizam živih bića „Faradajev kavez“ i da ima magnetno polje organizma koji ga štiti od drugih magnetnih polja? (po Kulonovom zakonu) Kad ne bi bilo tog magnetnog omotača koji štiti jonski kalcij, jonski kalcij bi bio pretvoren u nerastvorljiv kalcijev karbonat i tijela živih bića bi kalcificirala, poubijalo bi sve na planetu.

Destruktivni pseudoznanstvenici u Americi, koji su izašli iz univerzitetskih klupa mijenjaju  "harpom" odnosno, bombardiraju atmosferu planeta i mijenjaju elektrostatički potencijal koji utječe na kompenzaciju jonskog  kalcija i time poklanjaju smrt planetu,  kao i svoju autodestrukciju i cijelom čovječanstvu.

Svako živo biće ovisi o sredini proporcionalnoj utjecaju magnetnih polja, te sredini u kojoj je inkorporirano. Živo biće kao makropolimer mijenja intermolekularnu elektrostatičku energiju koja je u ravnoteži s metabolizmom šećera (Krebsov ciklus) u mitohondrijima stanica živih bića. Varijabilnom promjenom elektrostatičkog potencijala atmosfere "harpom" organizmi se ne mogu naglo prilagoditi novim elektrostatičkim potencijalima  atmosfere, tako stvarate uništenje života na planetu.

Neka vam bude jasno da drugo i ne zaslužujete. Pogledajte kako pčele, gavrani i mnoga druga živa bića, koja sad neću nabrajati, ugibaju. Vi na to odgovarate: "uzrok tome je nepoznat." Uzrok fizioloških bolesti kod ljudi, također tvrdite, nepoznatim. Čovjek je podložan bolestima onoliko koliko je veliko njegovo neznanje, stoga se razboljevate i umirete, jer ništa drugo osim nestajanja i ne zaslužujemo.

Znate li što je akupuntura? Znate li da je ona starija od čovječanstva? Znate li da igla prolazi kroz magnetni omotač tijela gdje svojom drškom inducira električne impuse koji su inducirani  iz elektrostatičkog potencijala vanjske sredine - atmosfere, elektrostatičkog potencijala Zemlje. Ne znate da svaka igla treba biti proporcionalna svojoj induktivnoj potrebi i moći,da bi stvorila impuls koji odgovara organu ili dijelu tijela na koji djeluje.  Danas se prave ili štancaju sve iste igle, od istog materijala i tako se igrate akupunkturom. Žao mi je što jedna dobra grupa ljudi na Planetu, odnosno pseudointelektualaca, neće prihvatiti ništa novo jer ne donosi kapital, a pritom je puna destruktivnosti, zavidnosti i mržnje koja je temeljnica njihova mentalnog sklopa.

Ponovit ću vam jednu univerzalnu zakonitost.  Tijelo živih bića je proporcionalno elektrostatičkom polju u kojem je inkorporirano, a obrnuto proporcionalno promjenama tog istog polja, sredine.

Svaka promjena u vanjskoj sredini deformira fiziološki kod stanica živih organizama, ponavljam, jer narušava metabolizam  u mitohondrijima i tako dolazi do pojave raznih fizioloških bolesti. 

999
Kategorije: Fenomeni
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.