Autor: admin
Datum objave: 06.01.2020
Share


Politički put Zorana Milanovića

Milanović: Neću dijeliti građane po stvarima koje ih bole

Politički put Zorana Milanovića

https://www.youtube.com/watch?v=nyyI3LjRdQs


Ulazak Zorana Milanovića u predsjedničku utrku njegov je povratak u hrvatsku politiku. Dvije i pol godine prije toga radio je kao politički konzultant u Hrvatskoj i regiji, nakon što se povukao sa čela SDP-a. Bio je predsjednik stranke, vođa koalicije, hrvatski premijer. Kako je, kada i zašto Zoran Milanović ušao u politiku, podsjeća nas novinarka HTV-a Ana Zadro.



Milanović: Neću dijeliti građane po stvarima koje ih bole

https://www.youtube.com/watch?v=mAPFqeFZGow


Hrvatski građani su me izabrali za predsjednika naše republike, svih građana – Hrvata i onih koji to nisu i sretan sam zbog toga. Podvlačim crtu i od sutra radim drugačiji posao, poručio je u pobjedničkom govoru novi hrvatski predsjednik, Zoran Milanović.



Specijalna emisija 2. krug predsjedničkih izbora

https://www.youtube.com/watch?v=rdsGFhrHAWk


Sedmi put biramo predsjednika Republike Hrvatske. Na dan odluke u izbornoj večeri drugog kruga u vrhunskoj produkciji HRT donosi posebnu emisiju uživo uz stručne analize s gostima, javljanja iz stožera, prve izlazne ankete i prve službene rezultate. Stručni komentatori su Ivica Relković, Branko Caratan, Smiljana Leinert-Novosel i Pero Maldini. Voditelji specijalne emisije su Zrinka Grancarić i Mislav Togonal, a urednici Ana Jelinić, Branko Nađvinski i Katarina Periša Čakarun.

329
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.