Autor: Dr.sc.Slobodan Elezović
Datum objave: 17.04.2014
Share
Komentari:


Popularnost Andreja Plenkovića, hrvatskoga Europarlamentarca

Vrste popularnosti

Popularnost Andreja  Plenkovića, hrvatskoga Europarlamentarca

 

Spoznajemo popularnost s uzlaznom stazom hrvatskoga europarlamentaca mr.sc.Andreja Plenkovića, nositelja HDZ-ove liste na predstojećim izborima za članove Europskog parlamenta, 25. svibnja, 2014.

 

Ta spoznaja popularnosti Andreja Plenkovića podsjeća na klasičnu sociopsihološku zakonomjernost  koja ukazuje da popularna ličnost istodobno treba biti i adekvatno cijenjena,uvažavana ličnost,jer se tada  tek stvara platforma utjecaja s autoritetom, koji pridonosi da se u sve širem krugu javnosti pažljivo sluša svaka iakazana riječ kao odraz stava u ime programa kao smjernica strategije Hrvatske kao članice EU u nailazećem razvojnom razdoblju do 2020.

 

Dakle popularno ime i istodobno cijenjeno ime, tvori ravnotežu vrijednosti koja je najviša razina javne ličnosti u percepciji javnosti i njezina odnosa spram svih kvaliteta kojima emanira takva utjecajna ličnost, čiji autoritet kao zdrava osobna i društvena vrijednost, ispunjava političko-diplomatsku javnu scenu u svakodnevici.

 

Različite su vrste popularnosti i opsegom i kakvoćom.

 

Popularno ime s autoritetom je uzor, jer je istodobno i cijenjeno ime, dok je popularno ime bez autoriteta,bez stvarnog uvažavanja, primjer koji valja imati na distanci,s odmakom

 

U tome su kvalitativne razlike u vrstama popularnosti !

1125
Kategorije: Fenomeni
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.