Autor: Prof.dr.sc.Velimir Srića
Datum objave: 29.09.2011
Share
Komentari:


Poštovani

Pred povijesnim izborima

Poštovani,

Ovo nije poziv za uključenje u političku stranku niti još jedan stranački pamflet. Ovo je poziv na druženje uz glazbu i, možda, početak izlaska iz slijepe ulice u kojoj se Hrvatska nalazi.

Pred povijesnim smo izborima kakvi se javljaju rijetko. 1990. izabrali smo samostalnost. 2000. izabrali smo demokraciju. Tada smo sanjali drukčiju Hrvatsku, zemlju blagostanja za sve, a ne samo neke, državu pravednosti i jednakih šansi, na koju ćemo biti ponosni. Na žalost, korumpiranost, nesposobnost, oklijevanje, manjak znanja i višak osobnih interesa ogadili su nam politiku. Naučili su nas da od političara očekujemo malo, a dobivamo još manje.

2011. došlo je vrijeme za preokret! Maknimo loše političare, nesposobne birokrate bez vizija. Oni su izabrani od dobrih ljudi koji su na dan izbora ostali kod kuće! Okrenimo ljutnju u nadu, frustraciju u ambiciju, krizu pretvorimo u šansu! Zamislimo Hrvatsku i Zagreb kakve želimo za svoju djecu i unuke i okupimo se kao građani koji vjeruju u budućnost i to ne onu koja će se dogoditi, već onu koju ćemo sami izazvati i izboriti!

Pozivam Vas da nam se pridružite u nedjelju, 02.10. u 11,00 sati kod paviljona na Zrinjevcu. HSLS Zagreba će u opuštenoj atmosferi predstaviti svoje ideje za izlazak Hrvatske iz aktualne krize. Ako govorancije budu dosadne, možda Vas razveseli band mladih, talentiranih glazbenika, a i ja ću zasvirati i zapjevati s njima…

Srdačan pozdrav,

Velimir Srića

1149
Kategorije: Društvo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.