Autor: admin
Datum objave: 07.12.2018
Share


Poznati financijski investitor i milijarder Warren Buffett koji je prema Forbesu 'težak' 84 milijarde dolara, dao je savjet kako možete povećati svoju vrijednost u poslovnom svijetu

samo tri riječi.

Poznati financijski investitor i milijarder Warren Buffett koji je prema Forbesu 'težak' 84 milijarde dolara, dao je savjet kako možete povećati svoju vrijednost u poslovnom svijetu, a sastoji se od samo tri riječi.

Buffett je savjet dao prvenstveno ljudima koji su upravo završili školu i zakoračili u dvadesete godine.

"Investirajte u sebe", poručio je Buffett rekavši kako misli na potrebu razvijanja komunikacijskih vještina jer su one danas u poslovnom svijetu od krucijalne važnosti.

"Ako ne znaš komunicirati, to je kao da mahneš djevojci u mraku. Ništa se zapravo ne dogodi. Možeš imati svu pamet svijeta, ali moraš je biti sposoban prenijeti. A prenošenje je komunikacija", rekao je za kraj.

Warren Buffett

https://en.wikipedia.org/wiki/Warren_Buffett

Warren Edward Buffett (/ˈbʌfɪt/; born August 30, 1930) is an American business magnate, investor, speaker and philanthropist who serves as the chairman and CEO of Berkshire Hathaway. He is considered one of the most successful investors in the world and has a net worth of US$84.4 billion as of November 1, 2018, making him the third-wealthiest person in the world

599
Kategorije: Fenomeni
Developed by LELOO. All rights reserved.