Autor: admin
Datum objave: 04.11.2013
Share
Komentari:


Predavanje u HAZU

U četvrtak, 7.studenoga, 2013. u 18 sati, predavanje s temom .....

U dvorani Knjižnice Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti, Strossmayerov trg 14, održat će se u četvrtak, 7.studenoga, 2013. u 18 sati, predavanje s temom -  Od Deklaracije o znanju 2002.do Smjernica za strategiju odgoja, obrazovanja, znanosti i tehnologije, 2012.

 

Uz uvodnu rijeć akademika Zvonka Kusića, predsjednika HAZU, temu će izložiti akademik

Leo Budin

 

Predavanjem će se prikazati djelovanje Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti kojim se u razdoblju duljem od deset godina intenzivno poticalo donošenje strategije te pripremale podloge za njezino oblikovanje. U toj je aktivnosti sudjelovala i šira akademska, obrazovna i stručna zajednica pa su tako nastali dokumenti trajnije vrijednosti koji će i nakon donošenja Strategije pomoći pri konkretiziranju pojedinih predviđenih mjera za ostvarenje postavljenih strateških ciljeva.

 

Javna rasprava o nacrtu dokumenta Strategija obrazovanja, znanosti i tehnologije, koji je objavljen na mrežnim stranicama Vlade RH traje do 15. studenoga 2013. godine.Tom dokumentu prethode Smjernice za strategiju odgoja, obrazovanja, znanosti i tehnologije, tekst kojih je na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

839
Kategorije: Društvo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.