Autor: admin
Datum objave: 11.09.2015
Share


Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović - posjet BiH

s članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine ...u Mostaru s predsjednikom Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora BiH

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se u Mostaru s predsjednikom Glavnog vijeća Hrvatskog narodnog sabora BiH, Božom Ljubićem koji ju je izvijestio o položaju Hrvata u Bosni i Hercegovini te aktivnostima Sabora.

http://predsjednica.hr/objava/1/1/525

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović sastala se, prilikom radnog posjeta Sarajevu, s visokim predstavnikom Valentinom Inzkom s kojim je razgovarala o trenutnoj političkoj situaciji u Bosni i Hercegovini, a posebno o obvezi bosanskohercegovačkih vlasti da u potpunosti poštuju Mirovni sporazum te o novoj fazi u nastojanjima Bosne i Hercegovine da se pridruži Europskoj Uniji putem nedavno potpisanog programa reformi.

http://predsjednica.hr/objava/1/1/518

Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović primila je u Sarajevu Međunarodnu nagradu "Isa beg Ishaković" za 2015. godinu, koju dodjeljuje Komitet za dodjelu Međunarodne nagrade Isa beg Ishaković. Prilikom uručivanja nagrade, Predsjednica se nazočnima obratila riječima:

http://predsjednica.hr/objava/1/1/519

Na početku radnog posjeta Bosni i Hercegovini Predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović susrela se u Sarajevu s članovima Predsjedništva Bosne i Hercegovine s kojima je razgovarala o bilateralnoj suradnji dviju susjednih država i europskoj budućnosti Bosne i Hercegovine koju Republika Hrvatska predano podupire.

http://predsjednica.hr/objava/1/1/517



Rektorat Sveučilišta u Mostaru


REKTORICA prof. dr. sc. Ljerka Ostojić

http://sve-mo.ba/rektorat/

OSTOJIĆ, Ljerka, liječnica, specijalistica fizikalne medicine i rehabilitacije, sveučilišna profesorica. (Mostar, 1956). Završila studij medicine u Sarajevu (1980), završila poslijediplomski studij i magistrirala u Zagrebu (1984), doktorirala u Banjoj Luci (1989), specijalizirala fizikalnu medicinu i rehabilitaciju u Sarajevu (1991). Tijekom studija radila kao demonstratorica i asistentica na Institutu za anatomiju Medicinskog fakulteta u Sarajevu. Na Medicinskom fakultetu u Banjoj Luci radila kao asistentica, docentica i pročelnica Katedre za anatomiju. Bila prodekanica za opće poslove (1989 – 91). U razdoblju (1992 – 94) radila kao fizijatrica u KB Split, Odjel za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Splitske toplice. Također je bila i voditeljica programa za opskrbu temporernim protezama u Splitu (za područje južne Hrvatske i u BiH) pri Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji. Redovita je profesorica Medicinskog fakulteta u Mostaru i pročelnica Katedre za anatomiju. Bila je dekanica Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru. Rektorica je Sveučilišta u Mostaru od 2013. godine. Dopisna je članica ANUBiH i predsjednica Matice hrvatske Mostar


Fakulteti

http://sve-mo.ba/fakulteti/



796
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.