Autor: admin
Datum objave: 27.09.2013
Share
Komentari:


Predsjednik Josipović čestitao Dan policije djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova

Dan policije 29. rujna, koji se veže uz blagdan njezina zaštitnika Sv. Mihaela

27 09 2013
Predsjednik Josipović čestitao Dan policije djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova
Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je čestitku djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova u povodu Dana policije sljedećeg sadržaja:
„Od uspostave demokracije u Republici Hrvatskoj i njezina osamostaljenja do danas hrvatska policija imala je iznimno važnu ulogu u zaštiti sigurnosti građana i zaštite materijalnih dobara. Posebno časne i važne zadaće ispunjavala je tijekom Domovinskog rata. Obilježavajući Dan policije 29. rujna, koji se veže uz blagdan njezina zaštitnika Sv. Mihaela, sjećamo se sa zahvalnošću svih pripadnika Ministarstva unutarnjih poslova koji su položili život u obrani zemlje kao i svih onih koji su stradali u obavljanju mirnodopskih zadaća.
Želim u ovoj prigodi posebno istaknuti da je naša policija svojim odgovornim radom stekla velik ugled među građanima i da uživa njihovo veliko povjerenje. Stručnost, osposobljenost i zakonitost rada te moralne vrline naših policijaki, policajaca i drugih djelatnika Ministarstva unutarnjih poslova jamstvo su sigurnosti naših građana, javnog reda i mira te zaštite sloboda i prava građana i ustavnog poretka Republike Hrvatske.Svim našim policajkama i policajcima, svim službenicima i čelništvu Ravnateljstva policije i Ministarstva unutarnjih poslova srdačno čestitam Dan policije i želim uspjeh i sigurnost u obavljanju vaših odgovornih zadaća”, stoji u čestitki predsjednika Josipovića.
875
Kategorije: Društvo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.