Autor: admin
Datum objave: 21.06.2019
Share


PUBMET2019

19. i 20. rujna 2019. na Sveučilištu u Zadru

PUBMET2019

19. i 20. rujna 2019. na Sveučilištu u Zadru

U godini u kojoj se slavi 15. godišnjica Odjela za informacijske znanosti Sveučilišta u Zadru, održava se i naša 6. u nizu konferencija o znanstvenom izdavaštvu u kontekstu otvorene znanosti PUBMET2019 koja će se 19. i 20. rujna 2019. održati na Sveučilištu u Zadru.

Pozivamo vas na prijavu sažetaka i aktivno sudjelovanje na PUBMET2019 predstavljajući vaša istraživanja, urednički rad, izdavački rad, inicijative, projekte, aktivnosti i iskustva vezana uz znanstvenu komunikaciju i znanstveno izdavaštvo.

Provjerite naše izvrsne ovogodišnje pozvane predavače: Gwen Franck (poslovni modeli časopisa u otvorenom pristupu), Thed van Leeuwen (prosudba znanstveno-istraživačkog rada i perspektive OA izdavaštva), Andrei Rostovtsev (plagiranje i znanstvena nečestitost), Sami Syrjamaki (višejezičnost u znanstvenom izdavaštvu), Victoria Tsoukala (politike otvorene znanosti i Europska komisija), Adriaan van der Weel (kriza čitanja u znanstvenoj komunikaciji), kao i zanimljive radionice o pohrani otvorenih istraživačkih podataka, novim načinima i oblicima znanstvenih publikacija i autorsko-pravnim pitanjima u svijetu otvorenosti (radionice se održavaju predkonferencijski dan 18. rujna 2019.).

Pridružite nam se u dijalozima o vrlo aktualnim temama vezanim uz znanstvenu komunikaciju unutar Hrvatske i EU.

Sve informacije potražite na http://pubmet.unizd.hr , a u slučaju dodatnih pitanja javite nam se na pubmet@unizd.hr.

Veselimo se zajedničkom druženju u Zadru!


The 6th conference on scholarly publishing in the context of open science.

http://pubmet.unizd.hr/pubmet2019/

Speakers

http://pubmet.unizd.hr/pubmet2019/speakers

Programme

http://pubmet.unizd.hr/pubmet2019/programme

77
Kategorije: Fenomeni
Developed by LELOO. All rights reserved.