Autor: Dr.sc.Slobodan Elezović
Datum objave: 21.06.2013
Share
Komentari:


Sebastian Rulli............Barbara Mori.........Eduardo Santamarina...OSVRT

Lik Hectora u tv - seriji Rubi,gospodin Sebastian Rulli nosi kao svoj veliki izazov...

Sebastian Rulli............Barbara Mori.........Eduardo Santamarina

 

Lik Hectora u tv - seriji Rubi,gospodin Sebastian Rulli nosi kao svoj veliki kreativni izazov glede karaktera koji oblikuje u dramaturškom slogu djela i osobito glede vrste i kakvoće odnosa s glavnom junakinjom Rubi, koju tumači ljepotica Barbara Mori.

 

Slog dvoje protagonista s potencijalima i izražajnom snagom koju nose Barbara Mori i Sebastian Rulli, morao bi uvijek imati podlogu u komplementarnosti prirodnih snaga iz izvora plemenite i moćne erotičnosti Sebastiana Rulli i seksepila s mnogo varijacija i izražanih nijansi Barbare Mori.

 

Takav oblik podloge spontano odredjuje pozitivan odnos i slojevitu afirmativnu arhitektoniku u svim etapama strukture dramaturških odrednica i psiholoških ekspresija likova koji bi, kao prirodni iskaz junaka, bili dragocjenost u nastajućoj atmosferi i smislu relacije glumaca i njihovih likova u fabuli, s prožetošću supstrata njihovih osobnosti slivenih u portrete pozitivnih junaka.....

 

Dogodio se,medjutim,stanoviti izazov oboma,i Barbari Mori koja se kao Rubi udaje za Hectora kojega nije spremna strasno zavoljeti i poticati svaku česticu i struju erosa iz obilatog prirodnog resursa Sebastiana Rulli kao Hectora.

 

Sebastian Rulli ,emanacijom svojega ukupnoga bića,bez obzira na lik koji tumači u fabuili,ne može ,logično,pasivizirati  ljepoticu Barbaru Mori kojoj je sigurno velki izazv držati takvu ličnost kakav je Hector u tumačenju Sebastiana Rulli –na distanci i ustrajno ga „otklanjati“ u ime njezina pripadanja Alejandru,kojega tumači umjetnik Eduardo Santamarina, koji je,svojom osobnom strukturom više u prigodi racionalnog,mirnijega „tretmana“ od onoga koji mu kao tumaču Alajandra ,upućuje Rubi - Barbara Mori.

 

Strast koja pobudjuje najviše stupnjeve nagona u  koordinatama  koje prirodno odredjuju Barbaru Mori i Sebastiana Rulli,u ime iskaza svojih obilatih erotskih snaga i oblika njihova akcionog učinka u radnji djela, Barbara Mori mora - kao Rubi, učiniti „inverznom“ i usmjeriti je Eduardu Santamarini kao Alajandru, a ustezati je Sebastianu Rulli kao Hectoru,umjesto da je, prema svim prirodnim odrednicama umjetnika koji tumače spomenute likove,obratno.....

 

Promatrano u spomenutom kontekstu,zanimljivo je otkrivati infinitezimalne znakove i iskaze troje spomenutih umjetnika i njihovih interakcija unutar šire fabule u cjelini  tv-serije Rubi..



Sebastián Rulli presume su amor por Aracely Arámbula

http://www.tvnotas.com.mx/2013/06/03/C-50351-sebastian-rulli-presume-su-amor-por-aracely-arambula.php

Aracely Arámbula presumió bikinazo

http://www.tvnotas.com.mx/2013/06/21/C-51110-aracely-arambula-presumio-bikinazo.php


1526
Kategorije: Fenomeni
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.