Autor: admin
Datum objave: 01.09.2014
Share
Komentari:


STIPE KOSTANIĆ

Iza neodlučnog Leona krije se odlučni Stipe.

Hladni emotivac

Iza neodlučnog Leona krije se odlučni Stipe. Superzgodna zvijezda Običnih ljudi uživa u plesu, skijanju i plivanju, ali i u brzoj vožnji koja ga je koštala prvog auta.

http://magazin.net.hr/chica/hladni-emotivac

Stipe je turbozgodan frajer, glumac, maneken i bivši vaterpolist. Dok u Običnim ljudima glumi neodlučnog Leona, privatno je, tvrdi, itekako odlučan muškarac koji jako dobro zna što želi. Njegove obožavateljice, uz fizičke atribute, razoružava i Stipin hladan, zagonetan pogled. No, njegov vlasnik kaže da se iza tog opasnog looka zapravo krije – topli emotivac!

U četvrtom srednje Stipe je definitivno odlučio upisati glumu. Čak tri puta bezuspješno je pokušavao na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu, sve dok nije odlučno otišao u Beograd i tamo okušao svoj talent. Željeni fakultet u susjednoj državi uspio je upisati iz prve! Sada je četvrta godina na Akademiji umjetnosti Braće Karić, a uz faks mu ostaje malo vremena i za njegov najdraži hobi – manekenstvo.

"Manekenstvo mi je hobi, dobar izvor zarade za džeparac. Još u Makarskoj pariška ekipa me je zamijetila i ponudila da snimim reklamu za Palmolive u Brelima. Nastupio sam i u spotovima Ivane Brkić i Žanamari Lalić", kaže glumac.

Nakon što je pročitao scenarij prve tri epizode Običnih ljudi, Stipe je odmah znao da želi glumiti Leona. Kada mu je ekipa iz Ava produkcije javila da će upravo to biti njegov posao, bio je presretan. U seriji Stipe glumi stjuarda, te priznaje da bi taj posao mogao raditi i privatno jer voli visine. No, zvanje pilota ipak bi mu, otkriva, bolje odgovaralo.

Osim glume, Stipe uživa i u plivanju i skijanju. Vaterpolo je ozbiljno trenirao u klubu Galeb u Makarskoj, a bavio se i jedrenjem, tenisom i atletikom. Kada je popularnost kod djevojaka u pitanju, ovaj Makaranin kroz smijeh kaže da su ga cure više gledale na bazenu kad je igrao vaterpolo, nego danas kao glumca. No ipak, Stipe obožava svoje zvanje kroz koje je u sebi razotkro i jednu skrivenu tajnu...

"U sebi sam otkrio – ples! Nisam volio plesati, niti navečer kad izađem u disko ne plešem. Na glumi sam prvi put osjetio koliko mogu dati kroz pokret i sebe, a da ništa ne kažem", priznaje. Iako ga gluma u potpunosti ispunjava, tamnokosi glumac ne skriva da ima neviđenu tremu uoči predstave. Priznaje čak i da ne spava noć prije ispita i, što je još gore, puši jednu cigaretu za drugom.

Svoj životni prostor tijekom boravka u Zagrebu mladi glumac dijeli sa starijim beogradskim kolegom Aljošom Vučkovićem. U šetnji ga se gradom pak, može vidjeti u društvu Nere Stipičević, Žanamari Lalić i Ive Visković – i to ne zato što nešto mulja s ovim curama, već zato jer se znaju iz školskih dana i super su frendovi!

Stipina strast su automobili i brza vožnja. Prvi auto, Renault 11, neslavno je slupao izletivši iz zavoja i zabivši se u zid. Sada, kaže, vozi jako dobro, ali mama ga stalno moli da vozi sporije...

Beograđaci: Prva generacija hrvatskih đaka u Beogradu

http://www.jutarnji.hr/beogradaci--prva-generacija-hrvatskih-daka-u-beogradu/7754/

Od glazbene improvizacije do dodira tijela

http://www.e-novine.com/mobile/kultura/kultura-recenzije/75082-glazbene-improvizacije-dodira-tijela.html

Lavež žudnje

http://www.zenskaposla.ba/content/lavez-zudnje

Stipe Kostanić: 'Sve što sam htio postići je upravo suprotno'

http://www.libela.org/vijesti/5334-stipe-kostanic-sve-sto-sam-htio-postici-je-upravo-suprotno/

Senka Bulić u Travnom predstavila "Šumu Striborovu"

http://www.vecernji.hr/kazaliste/senka-bulic-u-travnom-predstavila-sumu-striborovu-502733

“Zadar snova” od 7. do 14 kolovoza

http://www.ezadar.hr/clanak/14-zadar-snova-od-7-do-14-kolovoza

Usta puna penisa

Psi, kraći tekst francuskog pisca i fotografa Hervéa Guiberta napisan 1981. godine, opisuje odnos dvojice muškaraca koji ljubav vide kao tjelesno otpuštanje agonije.

http://www.kulturpunkt.hr/content/usta-puna-penisa

photos

https://www.google.hr/search?q=stipe+kostanić&client=opera&hs=UGU&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=h4AEVNqnKubnygOV2IGoCw&ved=0CBsQsAQ&biw=931&bih=600

Predstava Grobnica za Borisa Davidoviča: Žestok seks i nasilje na sceni

http://www.kurir-info.rs/zabava/pop-kultura/predstava-grobnica-za-borisa-davidovica-zestok-seks-i-nasilje-na-sceni-clanak-1504737

Predstava prikazana u Italiji i Hrvatskoj. Intrigantno vođenje ljubavi Aleksandre Janković i Stipe Kostanića

Stipe Kostanić.....

http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:424386-Stipe-Kostanic-Oduvek-sam-voleo-Beograd

KAZALIŠNA GINEKOLOGIJA

Snošaja u ‘Grobnici’ (ni)je bilo

http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/253310/Default.aspx


1388
Kategorije: Kazalište
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Developed by LELOO. All rights reserved.