Autor: Lj.G.
Datum objave: 09.02.2018
Share


Što kažete na ovaj parfem?

Dostupan je jedino u Splitu,

Što kažete na ovaj parfem? Dostupan je jedino u Splitu, a njegova se 'mirisa' nećete otarasiti danima

https://www.slobodnadalmacija.hr/scena/mozaik/clanak/id/530405/sto-kazete-na-ovaj-parfem-dostupan-je-jedino-u-splitu-a-njegova-se-39mirisa39-necete-otarasiti-danima

Da Splićani i u najvećem smradu nekako uspijevaju zadržati smisao za humor, pokazali su i najnovijom fotografijom koja kruži društvenim mrežama.

Oko cijele priče o Karepovcu, 'otrovnoj' vodi punoj arsena i nesnosnome smradu, raspredaju se brojne teorije zavjere, ali tu i tamo osvane neka šala i pošalica. Nije lako trpjeti 'otrovni zrak', čitati prijeteće tekstove i svaki dan prilikom ulaska u portun gledati plakat o pozivu na prosvjed. Dajte smijeha, dajte poznatog splitskog humora!

Baš na vrijeme, pred Valentinovo, kada su nam glave svima u parfemima, osvanula je fotografija najnovijega 'mirisa': 'City of Split - Karepovac', napisao je domišljati autor na prepoznatljivu bočicu Lacosteovog parfema, uz dodatak da je ekskluzivni proizvod 'made in Croatia'.

Nažalost, građani Splita svjesni su da je taj 'miris', u svakome pogledu, pravi hrvatski proizvod, a od njegova smrada neki nikako da pobjegnu. Dok se situacija ne stabilizira, a odlagalište ne isprska u nadi da će okolica barem malko odahnuti, možemo se barem smijati ovim pokušajima.

276
Kategorije: Zanimljivosti
Developed by LELOO. All rights reserved.