Autor: admin
Datum objave: 07.06.2018
Share


Taktika i kapacitirana akcija

Gospodin Milijan Brkić

Ugledni gospodin na hrvatskoj javnoj političkoj sceni je Milijan Brkić koji iskustveno ima širok raspon akcijske učinkovitosti i slojevite stupnjeve pristupa pitanjima koja izabere za fokus svoje pozornosti

Nedvojbeno je vriiedno spomenuti da je, u dinamici evolucije gospodina Milijana Brkića, za djelatnost na javnoj sceni državnih ustroja, bilo dragocjeno razdoblje u kojemu je suradjivao s gospodinom prof.dr.sc.Nikicom Gabrićem, uglednim oftalmologom i kreatorom hrvatskoga ogranka Lions Club-a

Milijan Brkić već dugi niz godina prijateljuje s Nikicom Gabrićem, koji mu je ponudio posao kada je ostao na cesti i s kojim ga danas veže veliko prijateljstvo i kumstvo. Milijan Brkić je istaknuo kako je profesor Gabrić mnogo puta besplatno operirao mnoge ljude koji si ne mogu priuštiti njegovu uslugu i da je njegova misija stvaranje pozitivna okružja i novih vrijednosti.

Razdoblje sustavne suradnje Profesora Gabrića i gospodina Brkića rezultiralo je kvalitetno novim i obilatim spoznajama, znanjima, hitrim perceptivnim akumulacijama, načinom mišljenja i iskustava  koja su gospodinu Brkiću nedvojbeno bila dragocjena temeljnica za ubrzanije uzlaze u smjerovima svojih izbora na javnoj  sceni i u stranačkoj konstelacii, osobito HDZ -a.

http://magazin.hrt.hr/438584/nikica-gabric-gostovao-u-hrt-ovoj-emisiji-u-svom-filmu-2

U aktualnoj  bliskoj  suradnji s 5.čelnikom HDZ- a temeljenoj na programu stranke i svemu što ovaj sugerira za svakodnevicu, gospodin Milijan Brkić, ima osobitu vrijednost osjećati volumen erudicije, ideja i metoda gospodina Andreja Plenkovića, koji ga jamačno može podsjetiti na vrijeme od prije desetak godina kada je s Profesorom Gabrićem putovao, saznavao, diskutirao i analizirao mnoge spoznaje u ritmovima zajedničkih putovanja i time stekao osobitu razinu vrijedne platforme za mnoge oblike života.

Takvo iskustvo je jamačno vrijedan poticaj gospodinu Brkiću za uspješnu, kvalitetnu i razvojno poticajnu suradnju u svakodnevici, kao i lojalnost gospodinu sadašnjem 5. čelniku HDZ-a.  

513
Kategorije: Fenomeni
Developed by LELOO. All rights reserved.