Autor: admin
Datum objave: 09.07.2018
Share


U Studiju N1 gostovao je profesor i bivši zastupnik Josip Kregar

'Vlade ne padaju za vrijeme nogometnog prvenstva'

http://hr.n1info.com/a315477/Vijesti/Josip-Kregar-Vlade-ne-padaju-za-vrijeme-nogometnog-prvenstva.html

U Studiju N1 gostovao je profesor i bivši zastupnik Josip Kregar koji je govorio o ponašanju predsjednice u Rusiji te njenim šansama da osvoji drugi mandat.

"Dobro je da je predsjednica došla u svlačionicu i na te utakmice. Stječe se dojam da je to njena manira, želi biti u središtu. Pokušava na sebe prenijeti dio optimizma i pozitivnih osjećaja koje su zaslužili drugi", objašnjava Kregar i upozorava da predsjednica ne predstavlja navijače nego građane.

Smatra da će ovakvo ponašanje koristiti predsjednici i diže joj rejting. "Najgore što joj se može desiti je da ljudi počnu misliti da je pretjerala. Ona se ne doima kao iskreni navijač, nego kao osoba koja plijeni pažnju. Ona bi trebala pokazati kako cijeli narod stoji iza njih i da im dajemo podršku, uspjeli ili ne", kaže Kregar.

Osvrnuo se i na smirenje tenzija između predsjednice i premijera.

"Rat između dva brda traje duže vrijeme, Andrej Plenković je zatražio smirenje, održao se na vlasti do nogometnog prvenstva. Za vrijeme nogometnog prvensta ne padaju Vlade. Plenković postupa poput iskusnog ribara", poručio je Kregar. Dodaje da predsjednica nema program nezavisnog kandidata i da bez HDZ-a nema velike šanse. Svjesna je, dodaje, da u HDZ-u ima skupinu simpatizera kojima pomaže da preuzmu HDZ.

"HDZ je široka stranka koja može iznjedriti kandidate koji su bolji od nje u svakom pogledu", zaključuje Kregar

VIDEO Pogledajte kako predsjednica slavi s Vatrenima

http://hr.n1info.com/a315243/Vijesti/Predsjednica-nakon-utakmice-Hrvatska-Rusija.html

105
Kategorije: Društvo
Developed by LELOO. All rights reserved.