Autor: admin
Datum objave: 23.03.2017
Share


Varšavska,10 Zagreb - središte stomatoloških postignuća i tehnoloških razina u aplikaciji

Doc.dr.sc. Tomislav Lauc, dr.med.dent., spec. ortodont.,Stomatološka poliklinika Apolonija....... ....Prof. dr. sc. Bošnjak Andrija, tvrtka specijalizirana za pružanje usluga s područja parodontologije i implantologije

Varšavska,10 Zagreb  - središte stomatoloških postignuća i tehnoloških razina u aplikaciji



Naš tim-naša profesionalnost

http://lauc.net/apolonija/tko-smo/

Doc.dr.sc. Tomislav Lauc, dr.med.dent., spec. ortodont

Diplomirao 1997. godine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu. Specijalist ortodont, doktor biomedicinskih znanosti, viši znanstveni suradnik, predavač na Sveučilištu u Zagrebu, Sarajevu, Osijeku i Splitu, stalni sudski vještak za stomatologiju.

Predsjednik je Hrvatskog društva ortodonata Hrvatskog liječničkog zbora (HDO HLZ) i član Izvršnog odbora i Odbora za specijalizacije European Academy for Maxillo- Dento- Facial Radiology (EAMDFR). Educirao se u Beču (Austrija), Bostonu i Houstonu (SAD), Berlinu (Njemačka), St.Petersburgu (Rusija), Vitoriji (Španjolska) i na mnogobrojnim seminarima i skupovima iz svih područja dentalne medicine.

Dobitnik znanstvenih i stručnih priznanja i nagrada (Dahlberg Award od američke udruge dentalnih antropologa (DAA), 1. nagrade za nevidljive ortodontske aparate na XVIII. Congresso int. SIDO u Firenci 2006., proglašen Ambassador of Excellence to BSCOSO 2015.), urednik i član uređivačkih odbora znanstvenih časopisa, predsjednik i član organizacijskih i znanstvenih odbora stručnih i znanstvenih skupova i kongresa. Međunarodni predavač ortodoncije, čeljusnog zgloba i CBCT dijagnostike. Područje njegovog rada je ortodoncija za djecu i odrasle, liječenje bolnih stanja čeljusnog zgloba i žvačnog sustava, 3D dijagnostika, implantologija i regenerativna terapija.




HRVATSKO PARODONTOLOŠKO DRUŠTVO

http://www.croperio.com/parodontolog/andrija-bosnjak/

 prof. dr. sc. Bošnjak Andrija

Andrija Bošnjak diplomirao je, magistrirao te doktorirao na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu (Hrvatska), gdje je i radio od 1998. do 2008. godine. Specijalistički ispit iz parodontologije položio je 2004. godine.

Objavio je preko 90 radova, od toga 15 njih s CC i SCI prepoznatljivošću. Sudjelovao je na brojnim kongresima i tečajevima trajne edukacije, prije svega kao voditelj radnih tečajeva s područja oralne higijene, parodontologije, parodontalne kirurgije i implantologije. Višestruki je mentor diplomskih i magistarskih radova te disertacija.

Od 2007. godine vlasnik je privatne tvrtke specijalizirane za pružanje usluga s područja parodontologije i implantologije. Aktivan je u nastavi kao naslovni izvanredni profesor Parodontologije na Studiju Dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Rijeci (od 2009. godine), naslovni izvanredni profesor Parodontologije na Studiju dentalne medicine Medicinskog fakulteta u Splitu (od 2011. godine) te voditelj predmeta s područja dentalne implantologije na Poslijediplomskom doktorskom studiju Dentalne medicine na Stomatološkom fakultetu u Zagrebu (od 2008. godine).

688
Kategorije: Ostalo
Developed by LELOO. All rights reserved.