Autor: admin
Datum objave: 06.06.2019
Share


PROGRAM FESTIVALA KROKODIL 2019

PROMENA LOKACIJE VEČERNJEG PROGRAMA FESTIVALA KROKODIL!

PROGRAM FESTIVALA KROKODIL 2019

!http://www.krokodil.rs/2019/05/program-festivala-krokodil-2019/

PROMENA LOKACIJE VEČERNJEG PROGRAMA FESTIVALA KROKODIL!

http://www.krokodil.rs/2019/05/promena-lokacije-vecernjeg-programa-festivala-krokodil/

PROMENA LOKACIJE VEČERNJEG PROGRAMA FESTIVALA KROKODIL! ZBOG NAJAVLJENIH LOŠIH VREMENSKIH USLOVA PRVO VEČE FESTIVALA KROKODIL (PETAK 7. JUN OD 20 SATI) PREMEŠTA SE U KOMBANK DVORANU, BIVŠI DOM SINDIKATA (DEČANSKA 14) A DRUGO VEČE (SUBOTA 8. JUN OD 20 SATI) U DOM OMLADINE (MAKEDONSKA 22). LOKACIJE DEBATNOG I PRATEĆEG PROGRAMA OSTAJU NEPROMENJENE. KARTE ZA VEČERNJE PROGRAME ĆE OD PONEDELJKA BITI DOSTUPNE I NA BLAGAJNI KOMBANK DVORANE A MOŽETE IH NABAVITI I U SVIM EMMI RADNJAMA, KROKODILOVOM CENTRU KAO I ONLINE PUTEM LINKA WWW.DDTICKETS.RS. ZA SVE INFORMACIJE O PROGRAMU FESTIVALA PRATITE WWW.KROKODIL.RS #FESTIVALKROKODIL2019

----------------------------

ZA BEBE SUPERHEROJE NA PREDSTOJEĆEM FESTIVALU KROKODIL

http://www.krokodil.rs/2019/05/za-bebe-superheroje-na-predstojecem-festivalu-krokodil/

TREĆU GODINU ZAREDOM, FESTIVAL KROKODIL IMA I HUMANITARNI KARAKTER. OVE GODINE PREDSTAVIĆEMO HUMANITARNU AKCIJU “ZA BEBE SUPERHEROJE” I POZVATI SVE PRISUTNE DA DO KRAJA JUNA SVOJIM DONACIJAMA POMOGNU RAD INSTITUTA ZA NEONATOLOGIJU SRBIJE.

edna od deset beba rodi se pre vremena, širom sveta. Tako se svake godine pre vremena rodi 15 miliona beba. U Srbiji se godišnje rodi više od 4.000 takvih beba ili 11 svakoga dana.

Među njima je i Nora. Nora se rodila u dvadeset četvrtoj nedelji. Ekstremno nerazvijena, zajedno s timom doktora i sestara u Institutu za neonatologiju od tada se svakodnevno bori za život. Nora je naša mala superheroina.

Tim angažovan na Intenzivnoj nezi beogradskog Instituta za neonatologiju – Dr Hajdarpašić, dr Stoiljković, dr Jovanović, dr Kovačević i drugi – dvadeset četiri časa dnevno sedam dana nedeljno neumorno pomažu prevremeno rođenim bebama da prežive i stasaju. Posvećenost, trud i ljubav ovih ljudi su bezrezervni i nemerljivi kao i njihova stručnost i savesnost.

Ali to ipak nije sve što je bebama superherojima potrebno. Aparati za veštačko disanje, respiratori, inekcione špric pumpe samo su neke od stvari koje nedostaju Institutu za neonatologiju.

Pomozite i vi svojom donacijom do kraja juna putem računa broj: 170-0030039599000-25 sa svrhom uplate: Donacija za bebe superheroje (primalac: Udruženje KROKODIL Karađorđeva 43, Beograd) ili jednostavnom uplatom putem platne kartice na platformi donacije.rs.

Za više informacija kontaktirajte nas na: office@krokodil.rs ili putem telefona +381642047029.

http://www.krokodil.rs/2019/05/za-bebe-superheroje-na-predstojecem-festivalu-krokodil/

185
Kategorije: Književnost
Developed by LELOO. All rights reserved.